Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire jönnek be az önbizalomhiányos lányok?
Gondolom tök hülyén hangzik a kérdés...
Szóval 18L vagyok, nincs valami sok önbizalmam.. sőt 0.
Elég csendes típus is vagyok =/
Hülye kérdés eléggé. De a csendesség az nem hátrány. Sőt! :)
Herótom van ugyanis a sok picsogó nyafogó pofázó plázap!csától...
nektek csajoknak még nem is olyan nagy probléma ha önbizalomhiányosok vagytok de nekünk fiuknak annál nagyobb mivel nekünk kell kezdeményezni:S:)
és megkérdezhetném hogy mért vagy önbizalomhiányos?
A suliba ha az ember csendes, nem nagypofájú, nem pofázik vissza, meg mindenkinek be... akkor eltiporják...
Nem vagyok valami nagyhangú... úgy különösebben szépnek sem tartom magam (igaz csúnyának sem...)
Nem vagyok az a kifejezett kenj egy tonna alapozót a képedre típus...
hát azé idővel oldódjon fel az illető mert az akkor nem poén ha végig emós zárkózott fapina marad.
tehát bejönnek.
Szerencsére az önértékelésen lehet javítani!
Bejönnek, nem szeretem a vihogós nagyarcú p*csákat, inkább a halkabb típusúakat. F
Idővel megnyílok, persze :)
Nem vagyok emos fapina xD de ez vicces volt :D
előzőnek
Te nem önbizalomhiányos vagy ,hanem hülye, már bocs.
Szerinted megválasztja az ember, hogy milyen?
és szerinted mit válaszol.. azért vagyok önbizalomhiányos, mert... ezért és ezért..jaj, kisfijam..
Szerintem a csendes tipusu fiu nak egyetlen értékelhető válasza..
Van ,akinek bejön a csendes lány , de kislány, kezdj valamit a gátlásoddal, mert hosszútávon kihasználnak.
Te nem önbizalomhiányos vagy, hanem nincs motivációd. Az önbizalom olyan, mint egy pohár pezsgő. Szerintem ezt kéne kipróbálnod. Vagy keress valamit ami feldob, mint egy pezsgőfürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!