Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire jönnek be az önbizalomhiányos lányok?
Figyelt kérdés
Gondolom tök hülyén hangzik a kérdés...
Szóval 18L vagyok, nincs valami sok önbizalmam.. sőt 0.
Elég csendes típus is vagyok =/
2010. nov. 8. 20:17
12/20 anonim válasza:
bocs, ez az önbizalomhiányban szenvedő srácnak szólt.
Nem neked! :D
13/20 A kérdező kommentje:
:)
De azért van abban valami, amit írtál :)
2010. nov. 8. 20:40
14/20 A kérdező kommentje:
20:36 <3
Köszi :D
2010. nov. 8. 20:41
16/20 A kérdező kommentje:
hmm... szeresselek :P?
2010. nov. 8. 21:02
17/20 anonim válasza:
Nekem bejönnek, mivel nem nagyképűek, csak az ilyen lányokat nehéz észrevenni pont amiatt mert zárkózottak.
24f
18/20 anonim válasza:
szeress:D:D(L)
na de túl a hülyeségen, én nagyon is szeretem a csendes típusú lányokat:) nem bírnék ki egy olyat aki folyton pörög,pattog,és le se lehet ütni:D
az önbizalomhiányom meg lehet segíteni:), főleg egy társsal:)
egyébként 18/F vagyok
19/20 A kérdező kommentje:
Háát... nem szívesen ismerkedek neten :)
De ha van kedved, dobj egy privit :)
2010. nov. 8. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!