Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az ilyen embereknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az ilyen embereknek tanácsot adni, segíteni?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki úgy 12 éves kora óta nem nagyon volt még szingli, most viszont az. És nem nagyon bírja az egyedüllétet, teljesen maga alatt van.

Én az eddigi 20 évem alatt egyszer voltam kapcsolatban, az is csak 1 hónapig tartott, szóval nem nagyon mondanám tapasztaltnak magam párkapcsolati dolgokban.

Én így hiába mondom neki, hogy próbáljon meg a maga boldogságára koncentrálni, hogy egyedül is meg lehet ugyanúgy lenni (itt vagyok én, az élő példa), ha neki konkrétan "feltétel" a teljes életéhez egy pár.

Hogyan tudnék neki tanácsot adni, ha ebben a dologban ennyire különbözőek vagyunk? Van/volt valaki hasonló helyzetben?

Előre is köszi a válaszokat :)

20N

2015. okt. 18. 19:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálkozz közelebb lépni, hogy mit reagál! :) Lehet, hogy ő sem tudja eldönteni és pont ugyanolyan tanácstalan, mint te.

Nála valóban nem alakulhatott ki az a figyelemelterelés, amit írtál, szóval mindenképp több idő kell, hogy végre elterelje a gondolatait. Nincs közös csajos sorozatotok? :D Általában a lányoknál szokott lenni valami ilyen. Szívek szállodáját kb. minden csaj szereti! :D

Igazán nincs mit, jó látni végre értelmes és intelligensnek tűnő embert ezen az oldalon! :)

2015. okt. 20. 00:57
 12/12 A kérdező kommentje:

Az lehet :D köszönöm a tippet, a magam módján igyekszem közelebbi kapcsolatba kerülni vele :)

Még gimiből ismerjük egymást, és bár ugyanabban a városban tanulunk, más egyetemen és más koliban is lakunk, csak néhány hetente látjuk egymást, az együtt sorozatozás sajnos megoldhatatlan. :/ A szívek szállodája viszont tényleg jó ;)

Örülök, hogy ezt gondolod rólam :))

2015. okt. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!