Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A padimat szeretnem visza hoditani de hogyan? Kerek valami tanacsot vagy tippeket . Mar 2 eve egyut vagyunk es mondta nekem h mar nem ugy szeret es ezen en szeretnek valtoztatni surgos lene
Nem akarom erősíteni a szomorúságodat, de ha valaki tényleg szeretne, és akarná, hogy visszahódítsd, ahogy ő állítja magáról, akkor fel tudná dolgozni, hogy egy kétéves kapcsolatban már kialakul a felek rutinja, mert olyan nincs, hogy évek múltán is ugyanolyan hévvel udvarolnak egymásnak a felek. Jó esetben látná, hogy Te ugyanúgy szereted teljes valóddal, mint az elején. Szerintem ilyeneket azok mondanak, akiknek terhessé vált egy kapcsolat, de nem merik kimondani, és mentegetik magukat, hogy lássátok, én minden esélyt megadtam. Kegyetlen dolog elvárni a másiktól, hogy az hódítsa meg újra. Elvárni, hogy hirtelen legyen benne valami új és különleges, ami már 2 éve nincs meg benne, pedig így is 100%-ot ad. Meg lehet próbálni, hogy megint elmentek "semleges" területre randizgatni, hogy kicsit viselkedje kevésbé nyíltan, sejtelmesebben, legyél játékosabb, de nehezebben add meg magad, de ezeknek a hosszútávú sikerében kételkedem. Ugyanúgy be fog állni a kapcsolatotok egy "nyugalmi" helyzetbe, és a mostani problémák megint elő fognak jönni.
Hajrá, én drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!