Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktad nézni az extrém puruttyát?
Én nemrég akadtam rá arra az oldalra,kb.2 képet láttam belőle,de utána szószerint rosszul lettem.Megmondom őszintén,nem egy horror filmet láttam már,a vérfürdős,kaszabólos fajtákból is pl.Barlang,Texasi láncfűrészes,Halálos kitérő...stb.,és egyébként se vagyok egy gyenge idegzetű,na de ez az oldal kiverte nálam a biztosítékot.Iszonyatosan gusztustalan,másrészt ez kegyeletsértés,hogy halott embereket felteszik ilyen oldalra,hogy a "jónép" utána már röhögjön rajta.Ti mit gondoltok erről?
16/L
Én csak annyira megyek fel hogy végiggörgetem az oldalt és kész...az első két alkalomnál írtó gusztustalan volt,de egészen meglehet szokni.Szóval megszokás kérdése az egész.
15/L
Jó az extrem de partyface egy retardált gyökér:D amúgy láttátok hogy néz ki??:D:D
[link] szerintem retard!!
minden nap az oldalon lógok.
amikor valami jó kis fiatal hullás poszt van akkor kiszoktam verni rájuk.
lehet, hogy ez betegdolog, de nem tudok mit csinálni.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!