Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha érdekel valaki, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha érdekel valaki, akkor meddig szoktad figyelni az illetőt és miylen jelekre mennél oda hozzá?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:

10 másodperc és akkor megyek oda ha rázza a 10 centis miniszoknyáját a táncparketten.

20F

2010. máj. 25. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ha érdekel, akkor elég sokáig figyelem. Néha lehet túlzásba is viszem.

Amúgy szerintem 1 mosolyra, de kettőre már biztosan odamennék. Vagy kacsintás, bár az kicsit olyan izé.. :D

22/F

2010. máj. 25. 17:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha például minden nap látod és levegőnek néz, majd megváltozik valami és el kezd figyelni akkor lépsz?
2010. máj. 25. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól függ mi az a valami ami megváltozik.

Hát ha látszik rajta hogy valamennyire kezd érdeklődni irántam, akkor igen. Szóval szerintem lépjél :)

22/F

2010. máj. 25. 17:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány és észrevettem hogy figyel a srác, de nem akartam foglalkozni vele, de úgy érzem el kezdett vonzani.
2010. máj. 25. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Vigyél neki virágot anyám
2010. máj. 25. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha rám köszönne,akkor tuti lépnék.
2010. jún. 2. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:

lány vagyok és kezdeményező típus, egyből keresnék módot rá, h beszélgessünk.(persze ha úgy látom h figyelget, ja és ha nem azért néz mert tök gázul nézek ki:D)

lehet a félénkebb típusba tartozik, és nem mer lépni, úgyh sztem semmit nem veszítesz vele, ha megpróbálsz vele beszélni. lehet ha már beszéltek, nem is lesz olyan szimpi... kitudja!

na sok sikert

18l

2010. jún. 2. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!