Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktad látni a szüleid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktad látni a szüleid meztelenül?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem szexualítás kategóriájú a kérdés, inkább gyereknevelés, de oda felnőttek járnak válaszolni, itt meg főként tizenévesek vannak.

Szóval láttátok-e őket?

Egyszer vagy rendszeresen?

Csináltok-e belőle ti vagy ők problémát?

Zavart-e ez titeket?

2010. febr. 20. 08:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kisebb voltam, akkor láttam őket, de akkor is inkább anyát. Én nem csinálok belőle problémát, mégis csak az anyám.:)
2010. febr. 20. 08:24
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Persze, rendszeresen.

Nálunk ez nem gond, ha otthon vagyunk.

Problémát senki sem csinál belőle és nem zavar senkit sem, mert tudjuk, hogy ez a természetes.

Persze ha elmegyünk valahova, pl. az unokatesómékhoz vidékre és ott is alszunk, akkor ők is felvesznek valamit, amikor kimennek a szobából.

2010. febr. 20. 08:31
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Soha,és nem is tartom természetesnek.
2010. febr. 20. 08:32
 4/16 anonim ***** válasza:
rendszeresen!! semmi probléma nincs belöle!! mégis csak a szüleim én meg a gyerekük! :P xD
2010. febr. 20. 08:51
 5/16 anonim ***** válasza:
Amikor kisebb voltam igen de mostmár nem...
2010. febr. 20. 08:53
 6/16 anonim ***** válasza:
Néha igen. Családon belül nem csinálunk ügyet belőle.
2010. febr. 20. 09:01
 7/16 anonim ***** válasza:
Szüleimet gyakran láttam/látom meztelenül, de igaz én kiskoromban azt hajtogattam, hogy engem sosem fog zavarni ha úgy látnak, már évek óta nem láttak úgy.
2010. febr. 20. 09:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem. Főleg nem apumat...1 1/2 éve halott...
2010. febr. 20. 10:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Én szoktam, de nem zavar.
2010. febr. 20. 11:49
 10/16 anonim válasza:
Régen láttam mutert. de csatlakozom többiekhez és ez nem probléma. Olvastam rólla h egy gyereknek jobbat is tesz hogy ha igy nevelik fel mivel ez természetes. és igy a későbbiekben nem lesz neki cinkes pl: első szex. strand és miegymás mert itt nyugotan meg tud válni a ruháitol és nem érzi majd cinknek.
2010. febr. 22. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!