Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktad nézni az extrém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktad nézni az extrém puruttyát?

Figyelt kérdés

Én nemrég akadtam rá arra az oldalra,kb.2 képet láttam belőle,de utána szószerint rosszul lettem.Megmondom őszintén,nem egy horror filmet láttam már,a vérfürdős,kaszabólos fajtákból is pl.Barlang,Texasi láncfűrészes,Halálos kitérő...stb.,és egyébként se vagyok egy gyenge idegzetű,na de ez az oldal kiverte nálam a biztosítékot.Iszonyatosan gusztustalan,másrészt ez kegyeletsértés,hogy halott embereket felteszik ilyen oldalra,hogy a "jónép" utána már röhögjön rajta.Ti mit gondoltok erről?

16/L

2010. márc. 16. 18:54
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*a 'már' nem kell oda:)
2010. márc. 16. 18:55
 2/16 anonim ***** válasza:

Eggyetértek veled! Nagyon tetszik a mentalitásod!

Megadhatnád az msn-edet talán :)

2010. márc. 16. 19:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Én már sokmindent láttam az életben, nem tud újat mutatni. Nem is zavartatom magam miatta.
2010. márc. 16. 19:08
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
puruttya the best !!! am én az extrém közbe szoktam ebédelni xd
2010. márc. 16. 19:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

én szoktam nézni,de nincs semmi bajom tőle.csak nem kell sírni.élőben is láttam hullát.sajnos ilyen dolgok is vannak,de a sírás nem old meg semmit.

23/ff

2010. márc. 16. 19:21
 6/16 anonim ***** válasza:
vannak kemény videók, képek tényleg az extrán, de rosszúl mondjuk azért még nem voltam ja és .asszátok meg ma Rammstein koncert!
2010. márc. 16. 19:26
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Ahogy látom megoszlanak a vélemények,de szerintem akkoris gusztustalan egy oldal.

19:01nek

Lehet róla szó:)

Nemed?Korod?

2010. márc. 16. 19:27
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretem nézni, kielégíti az ilyesfajta vágyaimat...:P
2010. márc. 16. 19:27
 9/16 anonim ***** válasza:
19/F :P XD
2010. márc. 16. 19:46
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves 19/F:)

Én nem tudok neked írni,szóval ha még mindig szeretnéd az msn-em,akkor inkább írd meg a tiéd!

Amúgy sejtettem hogy pasi vagy:)

2010. márc. 16. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!