Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (folyt. )

Figyelt kérdés

Szóval, van egy fiú a suliban, aki egy évvel fiatalabb nálam. Elég sokszor szoktam látni, h néz. Tudom, h ez még nem jelent semmit, mégis van valami abban ahogy néz. Szerintem helyes, nekem bejön, de nem tudom, h ő mit gondol rólam. Persze lehet h nem tetszem neki, de ha igen, szerintem ő akkor sem csinálna semmit, mivel fiatalabb nálam és nem merne lépni. Mivel lehetne kideríteni hogy tényleg tetszem-e neki? Elég félős vagyok, szóval valami olyan módszer kéne, ami nem olyan rámenős, és meg merem csinálni.

Előre is köszi a segítséget!

2010. márc. 16. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak van valami olyan barátnőd aki ismeri, beszélgess vele, stb. Mindenképpen lépj, ha meg akarod tudni :D
2010. márc. 16. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, tudom h azt kéne, de sajnos könnyebb mondani mint megtenni...:(

AZ a baj h beszari vagyok:D

2010. márc. 16. 17:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Valamilyen ötletek?
2010. márc. 16. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy éve még én is beszari voltam.

Aztán ahogy bekerültem a küzépsuliba minden megváltozott.Rájöttem,hogy tök fölösleges parázni meg ilyenek.Egyszer élünk,mi a legrosszabb ami történhet.Max. nem jövök be neki,de ez még nem a világ vége.Akkor majd lesz más,lesz más és ő lesz az igazi:)

Amióta erre rájöttem sokkal nyugodtabb,lazább vagyok,nem parázok mindenen,bátran odamegyek másokhoz beszélgetni:)

Neked is ezt tudom ajánlani!

Indításnak nem rossz,ha odamész hozzá szünetben és megkérdezed,hogy meg tudja-e mondani mennyi az idő.(ha van órád,úgy csináld,hogy ne lássa)

Vagy,ha kicsit lazábbre vennéd:

"Szia!Fogadtunk a barátnőimmel,hogy nem fogsz beszélni velem 3percen keresztül.Persze ők szavaztak arra,hogy nem beszélsz velem,szerintem igen.Segítesz,hogy nyerjek?*és most kacsincs rá* "

15/L

2010. márc. 16. 17:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezen még gondolkozom, de jó ötlet:)
2010. márc. 16. 17:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Még esetleg ötletek?
2010. márc. 16. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:

iwiw-en keresztül megszerzed az msn címét és ott kezdetek el beszélgetni :)

a suliban meg csak köszönj neki mikor emglátod...kezdetnek jó lessz ez:)

2010. márc. 16. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
csak myvipen van fent, de nincs neki kiírva...:(
2010. márc. 16. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!