Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek ehhez a férfihez? Kezdeményezni képtelen lennék úgy érzem.
Konkrétan arról van szó, hogy én jogász vagyok, ő pedig egy nagy cég tulajdonosa, tehát csak munka kapcsán találkozunk. Kölcsönösen tiszteljük egymást, tehát ő soha nem kezdeményezne, és azt sem tudom, hogy egyáltalán akarna e tőlem bármit is.
Kedveljük egymást, és ma egy ügy kapcsán azt mondta, hogy szépnek tart, de nem tudom, hogy ezt csak kedvességből mondta, vagy komolyan gondolja. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy aki (a történet szempontjából lényegtelen) dolgot megtesz, az egy pancser, még akkor is ha egy ilyen gyönyörű nő miatt teszi, mint én. Mindezek mellett, gyakorlatilag semmit nem tudok a magánéletéről, mert érzelmekről soha nem beszélgettünk, pedig 6 éve rendszeresen találkozunk. Nemrég kérdezte, hogy nem rossz e nekem egyedül. Erre nem tudtam mit mondani, sajnos rávágtam, hogy nem. Utána bocsánatot kért a kérdés miatt, de mondtam, hogy semmi baj, nyugodtan kérdezzen. Nem lehettem túl meggyőző, mert szégyellte magát.
A barátnőim olyan ötletekkel álltak elő, hogy csókoljam meg, vagy érjek hozzá és nézzem meg a reakcióját...stb., de ezek teljesen kizártak, soha nem tennék ilyet, ha mégis, akkor utána valószínűleg nem állna velem szóba többé.
Egy másik alkalommal pedig azt mondta, hogy annyira különleges vagyok, hogy az emberek nem tudnak elmenni mellettem érzések nélkül. Tehát ebből is gondolom, hogy nem vagyok közömbös számára, de abban egész biztos vagyok, hogy ő egy kávéra se hívna el soha, mert illetlenségnek érezné, és én sem őt, mert borzasztóan megalázó lenne ha visszautasítana.
Természetesen az sem jöhet szóba, hogy nyíltan megkérdezzem. Tehát van valakinek ötlete arra, hogy miképp tudhatnám meg, hogy valóban tetszem e neki, és hogy van e esélyem? Már hetek óta másra se tudok gondolni, csókolózni akarok vele.
Lehet (elég biztos), hogy extrán visszahúzódó.
Munkáról beszéltek mindig, hát mi másról beszélnétek.
Mivel egyből rávágtad, hogy jó neked egyedül, ezért gondolom letett a próbálkozásról.
Ki kell lépned a komfortzónából és valahogy a tudtára adni, hogy most már szeretnél társat.
Próbálkozz, különben nem léptek egyről a kettőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!