Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek ehhez a férfihez? Kezdeményezni képtelen lennék úgy érzem.

Figyelt kérdés

Konkrétan arról van szó, hogy én jogász vagyok, ő pedig egy nagy cég tulajdonosa, tehát csak munka kapcsán találkozunk. Kölcsönösen tiszteljük egymást, tehát ő soha nem kezdeményezne, és azt sem tudom, hogy egyáltalán akarna e tőlem bármit is.

Kedveljük egymást, és ma egy ügy kapcsán azt mondta, hogy szépnek tart, de nem tudom, hogy ezt csak kedvességből mondta, vagy komolyan gondolja. Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy aki (a történet szempontjából lényegtelen) dolgot megtesz, az egy pancser, még akkor is ha egy ilyen gyönyörű nő miatt teszi, mint én. Mindezek mellett, gyakorlatilag semmit nem tudok a magánéletéről, mert érzelmekről soha nem beszélgettünk, pedig 6 éve rendszeresen találkozunk. Nemrég kérdezte, hogy nem rossz e nekem egyedül. Erre nem tudtam mit mondani, sajnos rávágtam, hogy nem. Utána bocsánatot kért a kérdés miatt, de mondtam, hogy semmi baj, nyugodtan kérdezzen. Nem lehettem túl meggyőző, mert szégyellte magát.

A barátnőim olyan ötletekkel álltak elő, hogy csókoljam meg, vagy érjek hozzá és nézzem meg a reakcióját...stb., de ezek teljesen kizártak, soha nem tennék ilyet, ha mégis, akkor utána valószínűleg nem állna velem szóba többé.

Egy másik alkalommal pedig azt mondta, hogy annyira különleges vagyok, hogy az emberek nem tudnak elmenni mellettem érzések nélkül. Tehát ebből is gondolom, hogy nem vagyok közömbös számára, de abban egész biztos vagyok, hogy ő egy kávéra se hívna el soha, mert illetlenségnek érezné, és én sem őt, mert borzasztóan megalázó lenne ha visszautasítana.

Természetesen az sem jöhet szóba, hogy nyíltan megkérdezzem. Tehát van valakinek ötlete arra, hogy miképp tudhatnám meg, hogy valóban tetszem e neki, és hogy van e esélyem? Már hetek óta másra se tudok gondolni, csókolózni akarok vele.

2015. okt. 16. 00:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A leírtakból nekem az jön le, hogy érdeklődik irántad. Ha az a típus lenne, aki minden nőnek udvarol egy kicsit, akkor nem szégyellte volna magát az indiszkrét kérdése miatt.
2015. okt. 16. 11:13
 12/21 anonim ***** válasza:

DeadLock szituáció.

Én nőkhöz nem merek közeledni. Szórakozóhelyen igen, de máshol leblokkolok.

Kíbicnek semmi sem drága ( végül is a szomszéd tehene döglik) alapon a tanácsom:

1. felméred mennyire fontos az üzleti kapcsolat, anyagi biztoságod érdekében.

A. Nélkülözhetetlen - Kissé többet mosolyogsz rá.

Ha megjegyzést tesz a szépségedre, hasonló bókkal válaszolsz.

Ez nehéz fejezet. Én mindig blokkolok és sajnos én vagyok

a fordított Nicolas Cage a Next-ből.

5 perc múlva általában, leesik a tantusz,

hogy mit kellett volna tennem mondanom.

Addira GameOver

stb. -

B. Megélsz nélküle is - Meghívod egy kávéra ahol ha a helyzet nehézkesen alakul elpanaszolhatodod neki,

hogy tervezel egy telelést de nincs kivel utaznod.

2015. okt. 16. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem furcsa, hogy már hat éve ismerjük egymást, mégis olyan mintha idegenek lennénk? Elidegenednek az emberek ebben a rohanó világban. Ma olyanom van, hogy ez így nem mehet tovább, mindent tudni akarok rólad. Mi lenne, ha beülnénk valahova dumálni délután? - próbáld meg spontán előadni ;)
2015. okt. 18. 22:04
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
Ki hitte volna,hogy pont egy nagy cég tulajdonosa lett az álompasid.....
2015. okt. 18. 22:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Azt mindenképp meg kellene tudnod, hogy van-e barátnője. Próbálj meg kötetlen témákról beszélgetni vele. Olyan témákat kell keresned, amelyek a magánéletét is érintik, de ne tűnjön nyomulásnak. Pl. szabadidő.

Mondjuk dobd fel a labdát, hogy azon gondolkodsz, mit kellene csinálnod a hétvégén lazításként. Mindig olyan kérdéseket tegyél fel, amelyek továbbviszik a beszélgetést és nem eldöntendő kérdések, amit elintézhet egy egyszavas válasszal.

Legyél érdeklődő és nyitott. Mindig nézz a szemébe, esetleg érintsd meg, de ne túl hivalkodóan.

Majd írj, ha van bármi fejlemény, hajrá! :)

2015. okt. 18. 23:15
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nem tizenévesek vagyunk, normális egzisztencia áll mindkettőnk mögött, a pénz egyáltalán nem motivál. Nyilván ha ez nem így lenne, azt is leírhatnám, mivel anonim az oldal. Megdöbbentően egyszerű néhány ember...

Egyébként megtudtam, hogy nincs barátnője (persze nem tőle). Sajnos az nem igazán működik, hogy csak úgy spontán elkezdek magánjellegű dolgokról beszélni, mert erősen meglepődne. Úgy zajlik egy találkozás, hogy eljön az irodámba (ahol ugyan ketten vagyunk, de másik 5 ember is ott van, akik bármikor bejöhetnek). Átadja az épp aktuális papírokat, vagy felteszi a kérdéseit, ezeket átbeszéljük, ez egy óra nagyjából, aztán elmegy. Néha megyünk együtt autóval, -olyankor is csak munkáról van szó-, de ilyen mostanában nem lesz.

Még az is probléma, hogy számára én nehezen pótolható vagyok munka szempontból, mert nagyon bízik bennem, ezért sem merne kezdeményezni, mert nyilván tart attól, hogy megharagszom.

Ma megkérdeztem tőle, hogy átjön e kávézni a 10 méterre lévő kávézóba, de azt mondta, hogy menjek nyugodtan, addig átnézi a papírokat... Majd amikor visszajöttem, konkrétan megnevezte a parfümömet, és közölte, hogy ez egy ritka illat, de ha érzi egy nőn, akkor arról mindig én jutok eszébe. (Döbbenet.) Nem értem...

Mindezek után, fel kellett hívni valakit telefonon, kihangosítottam, de nem értették egymást, ezért mellé ültem a kanapéra, elég közel hozzá. Semmi reakció nem volt, viszont elkezdte a telefonját babrálni -ami csörgött-, ezért inkább a kezébe adtam a telefonomat és gyorsan visszaültem a helyemre, mert ebből azt szűrtem le, hogy ez neki kellemetlen közelség.

2015. okt. 19. 00:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyiből már le kellett vennie, hogy tetszel neki, és ha akarna valamit, legalább átment volna kávézni. Lehet, hogy meleg, és csak udvariasságból bókol, vagy az anyjára emlékezteted.
2015. okt. 19. 07:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Abból vonnám én inkább le, hogy csupán munkakapcsolat ez neki, hogy elküldött egyedül kávézni, nem abból, hogy babrálta a telefonját míg mellé ültél.
2015. okt. 19. 08:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Inkább úgy viselkedsz mint egy 15 éves kislány....

Felnőtt emberek vagytok,beszéljetek.

Csak munkáról beszéltek egyfolytában????

A fickó elég tirpák lehet.....

Nekem is vannak alkalmazottaim,nők is és miután megbeszéltük az üzleti ügyeket ,beszélgetünk csak úgy.

Van feleségem ,nem azért beszélgetek ,hogy ismerkedjek csak normális emberek vagyunk,társas lények és érdekel is ,hogy a beosztottjaimal mi a helyzet.

Ennyi az egész.Szóval komolyan nem értelek titeket...

32/F

M

2015. okt. 19. 14:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Valamikor csak megkérdezte ő is, hogy nem rossz-e neked egyedül. Akkor gondolom, csak van lehetőség a beszélgetésre. Amúgy ő honnan tudta ezt? Az egy dolog, hogy mindig munkáról beszéltek pl. az autóban is, de rajtad (is) áll, hogy változtass ezen. Ha legközelebb alkalom nyílik rá, akkor beszélgess vele valami személyesebb témáról! Valahol el kell kezdeni. Ha azt tapasztalod, hogy kerülni kezd, akkor valószínűleg észrevette a közeledésed és nem akar tőled többet munkakapcsolatnál.
2015. okt. 19. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!