Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan férfiakról, akik egész nap a tükör előtt vannak?
Hat izomba nehez egy FORMAS noi mellnel nagyobbat noveszteni. ;-)
Amugy sokkal tobb nonek bejonnek a sportosabb ferfiak.
En is gyurok, de nem az esztetika miatt!!!! Hanem mert szeretem csinalni es kesz. Ossz 15 evet mar emelgettem a vasakat.
Amugy az gazabb,.hogy a felfogasyoddal gond van. TE akartal priviben irogatni. En mondtam,hogy nem, erre en enyelgek. Amugy szerintem kamuzol.
A gliss kurnal meg vannak jobbak, egy ragacsos akarmi az egesz. Ebben ennyi a kiborito csak...
Miről beszélsz?
Nekem csak az jó a hajamra.:)
Homárság,ha hajat mosok?
Gratulálok.
Megsertodtel.
Pedig nem arra ertettem a homarsagot, hogy hajat mosol, hanem, hogy noi markat hasznalsz, es nezed a tukorbe magad egesz nap mint egy no. Cicanadrag van rajtad?
Mi az,hogy női márka?
Csak haj van és kész.Az meg változó,hogy kinek mi a jó.
Szeretek öltözködni is,most 60000 forintos cipőm van.;)
Szerintem, ha egy pasi X PERCET tölt a tükör előtt az tök oké...De aki egésznap ott áll és magára csorgatja a nyálát, na az a szánni való. És szerintem ezt sose fogom épp ésszel felfogni, hogy ilyenkor mit éreznek, mire gondolnak..."huu de szexy vagy te macsóóó fiú", vagy mire?!
Ahogy néztem a válaszaidat kérdező elég öntelt és egoista lehetsz...Páwa kategória 30 évesen, tapsvihar ;)
N26
Hogy mit gondolok olyakor?
...Párja nincs a szépségemnek...*.*
Valami ilyesmit érzek olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!