Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha egy kapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy kapcsolatban a nőnek volt több szexpartnere korábban az életben, nem a férfinak?

Figyelt kérdés
Két éve vesztettem el a szüzességem és azóta 5 lánnyal voltam, akik mind 3-8 közti sráccal voltak előttem. És mikor elmondták mindig feszengtem és inkább én is 8-10-et hazudtam, a lényeg hogy párral többet, mint ami nekik volt. Van egy ilyen bennem, hogy egy nő nem tud tisztelni olyan férfit, akinek kevesebb partnere volt, mint neki magának.
2015. okt. 14. 09:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8-9: Igen, én is kezdek erősen afelé hajlani, amikről most te beszéltél.

10: Te vagy nő vagy, vagy nem túl sikeres férfi. Bocs, de rájöttem ebben ilyenekre nem kellene hallgatnom.

2015. okt. 14. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Azt csinálsz amit akarsz! Csak akkor nem tudom minek itt rinyálsz!

Beléphetsz abba a sorba ami felé hajlasz, csak jegyezd meg! A kibąszás társasjáték! Oda-vissza működik!

Ha veled csinálják ne gyere ide sirni!

Amúgy! Férfi vagyok. Csak tisztelem a nőket. A hímsoviniszta dumát meg ki nem állom!

Soha nem hazudtam! Vagy kellettem, vagy nem. Ha a nő nézet butának mehetet.

És még igy is volt elég.

Ugyhogy szerintem a nagyképű dumát mellőzheted!

2015. okt. 14. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:
2-es :miért ne lehetne egy nőnek szexpartnere? Az csak a férfiak kiváltsága? Amúgy kérdező :szerintem ne hazudj a csajoknak, nem érdemes
2015. okt. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!