Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 evesen egy 19 eves fiuval kezdeni? Mi a velemenyetek? Tapasztalatotok? 22L
Mondjuk ja, az is igaz, hogy az én 19 éves barátom (23L vagyok, tegnap este már válaszoltam egyszer) egy elég nehéz egyetemi szakra jár (ebből a szempontból dolgozhatna is akár), sokat tanul, elfárad, viszont ő nem azzal kezeli, hogy minden 2. nap elmegy bebäszni, kb havonta szokott inni. Az hogy néha a kezébenyomnak egy doboz sört vagy zh után megisznak egy pálinkát igazából belefér, de az, hogy többet igyon az ritka, 1-2 havonta tényleg. Nekem sincs már igényem többre, amikor én voltam 19-20 akkor még volt, de most épp nincs. Nem is akar csajozni agybafőbe, jól elvan azzal, hogy van egy fix barátnője akivel beszélgetni is tud meg szexelni is tud, meg főz is rá, stb. Ő ilyen nyugisabb fajta. De nem papucs, mert az se jó, csak nem az a bulizós típus.
Bulizós 19 évessel nem járék 22-23 évesen, bulizós srácot találok a saját korosztályomban is, de NORMÁLIS, nyugis srác annyira kevés van még 25 alatt, hogy nem lehet "válogatni", ha véletlenül találok egy olyat, aki minden másban is passzol, akkor máér nem lehet sírni a kora miatt... Valahogy ezzel a hozzáállással voltam úgy vele, hogy próbáljuk meg. És tényleg nem feltűnő számomra a korkülönbség azóta, teljesen jó minden, nekem megérte megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!