Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, tapasztalatotok erről a PUA módszerröl?
Utolsó attól hogy te nem tudod miaz ne lolozz...
Amugy jobban visszairnak a nok ha pua technikákat vetsz be ;)
Én nem ismerem ezt a Pua hülyeséget, de most megnéztem az oldalt, és ezt találtam:
"A csajozó művészek nem szólítanak le nőket. Ők úgy lépnek fel, mintha egy csodás véletlen sodorta volna őket a nők útjába. A sors rendelte így. Például leejtünk valamit pont a nő lába elé. Ő felemeli, mert jólnevelt kislány."
Ez már önmagában is egy oltári nagy baromság. :D
oké ez baromság valamilyen szinten, de ha a szavak embere vagy,(sok jó példa van az oldalon milyen szavak) akkor felkeltheted a csaj érdeklődését.
Most szerinted egy jó duma a jobb, vagy egy áfcs módszer ami az hogy: Szia sanyi vagyok rendes kedves srác, megismernélek.
Na ugye hogy nem az utóbbi? :D
40? Láttam én már 100-ért is háromnaposat.
Mivel minden ember egyedi, ezért nincs 100%-os siker. Attól még, hogy eldarálnak pár sablonos baromságot, nem fogsz automatikusan baszógéppé válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!