Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérésem alapján 50 férfiból 36 bárkivel lefeküdni, csak puncija legyen. Nektek erről mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Egy egyértelműen csúnya, kövér, ízléstelen lányról küldtem 50 férfinak képet, ebből 7 nem válaszolt inkább, a maradék meg össze vissza dicsért, és ebből 36 kijelentette, hogy lefeküdne velem, illetve azzal a lánnyal akiről képet küldtem, 4 randit kért, 3 pedig csak a véleményét mondta el, illetve csak az önbizalmamat próbálták növelni.
A felmérésben résztvettek maguk jelentkeztek értekelésre, ezért nem lehet általánosítani.
Ezen az oldalon végezted a felmérést ?
Mert akkor rosszul tetted.
Nekem azért más a véleményem erről, és az hogy mi az ízléstelen az megint egyéni vélemény.
Ez a legalja. Aki már évek óta nem volt senkivel.
Amúgy a kutatáaod akkor lenne teljes, ha tudnád, hogy hányan nézték meg a fotót. Nem mindegy ugyanis, higy özezerből írt ötven
vagy ötvenből.
4-es, ott van, hogy 50 férfinak küldte el a képet, ebből 36 mondta, hogy lefeküdne vele.
Nem elküldte x embernek, és abból 50 jelzett vissza.
Nem tudom mitől függ, de néha megyek az utcán és gyakorlatilag az összes nő szimpatikus, érdekel, le is feküdnék vele, máskor meg százból egyetlen nő sem üti meg a küszöböt. Nem a nők különböznek ilyenkor az biztos.
Egyébként meg az egy dolog, hogy valakivel szívesen lefekszem, baráti jelleggel, a másik azt hogy el tudom képzelni, hogy szerelmes leszek belé és hosszabb távon is működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!