Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megkérni a barátnőm kezét tavasszal, csak annyi a gond, hogy fogalmam sincs, mekkora az ujja. Mivel titokban szeretném előkészíteni az egészet, nem opció, hogy odaállítok tolómérővel. Van valami ötletetek, esetle g tapasztalatotok?
Várd meg amíg elalszik és akkor már megmérheted tolómérővel az ujját.
Lánytestvére van? Hátha hasonló alkatok és akkor jó lenne az Ő ujja is.
A 2. válaszoló is jót írt, annyival módosíthatod, hogy a Te haverod mérje le a barátnőd ujját.
Ez a tolómérő szerintem nem fog működni. Két opciót tudok (én legalábbis ezeket próbáltam):
- ha sok gyűrűje van, lopd el az egyiket egy napra, és azzal menj az ékszerészhez, este meg visszarakod.
- ha ezt észrevenné, akkor amikor alszik, húzd fel az egyik gyűrűjét, és jegyezd meg, meddig megy fel az ujjadra úgy, hogy már szoruljon, de azért le tudd húzni. Be is jelölheted filctollal.:)
Egyébként egy gyűrű inkább tágabb legyen, mint túl szűk. Ha lötyög az ujján, akkor a "nagy esemény" után visszamentek közösen az ékszerészhez, ő ott leméri, és 1-2 nap alatt beszűkíti a gyűrűt a jó méretre.
ha van gyűrűje egyszerű
ha mélyen alvó szintén nem gond
esetleg rúgasd be de kuvára akkor kidől
jobbat nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!