Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lábfetisiszta az titokban szokta tartani, vagy ugyanúgy elmeri mondani, mint aki a mellekre gerjed?
Ez egy nagyon jó kérdés.
Én még társaságban soha nem mondtam el, még szűk haveri körnek sem. Csak lánynak, de lányból is csak egynek. Egy haverom van, aki max sejti. Sokat elfilózok rajta, hogy érdemes lenne-e elmondani. Őszintén szólva már eléggé belefáradtam abba, hogy állandóan eltitkolom mindenki előtt, és így kiélni is szinte lehetetlen. Sokszor masszíroztam már csajok talpát, de az a tapasztalatom, hogy nagyon ritka az, hogy egy csaj magától kitalálja. Nekem baromira meglepő az, hogy nem veszi senki észre, hogy állandóan a csajok lábát bámulom, de valahogy az átlagemberek úgy látszik, ilyenre nem is gondolnak.
Volt baráti társaságban olyan csaj, aki kijelentette, hogy ő undorodik a lábfetisisztáktól, és mindig ilyeneket fog ki. Kb. 20 perc múlva meg felmerült az a téma, hogy ki mire indul be a legjobban. Ilyen felvezetés után érthető okokból nem árultam el, de érdekes lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!