Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátság extrákkal dologról mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Annyival több vele a bonyodalom, hogy mindkét félnek fel kell állítania magában egy képet, egy elképzelést, hogy neki mi fér bele egy ilyen viszonyba. Vékony a határ a vonzalom és az esetleges szerelem érzése között. Ha két eléggé eltérő személyiségű fél találkozik egy ilyen kapcsolatban, ott nagyobb valószínűséggel működhet jobban és tovább egy ilyen, mivel a felek tudják magukat tartani ahhoz a képhez, hogy ők nem akarnak/nem tudnának elképzelni együtt többet, mint a szex és egy haveri/baráti szint. Bár szerintem, itt nem is lehet igazán barátságról beszélni. Inkább egy haveri szint, amit megüthet a dolog. Két hasonló személyiségnél szerintem előbb ütközhet ki az, hogy valaki beleszeret a másikba...na, az tényleg sok bonyodalmat szülhet...
Szükséges, hogy mindketten érettek legyenek fejben és lelkileg is. Csak le kell fektetni az elején az alapokat és ahhoz tartani magát az embernek. Nekem már volt ilyenem, hónapokon át nagyon jól tudott működni, és nem is azért lett vége, mert valamelyikünk beleszeretett a másikba. Pozitív emlékként élem meg, ha csak visszagondolok rá :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!