Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tényleg mindenki érettebb a koránál? Kezd kicsit nevetséges lenni.
Akármilyen kérdést olvasok,mindenki azzal jön,hogy 'Én bizony érettebb vagyok a koromnál,ha hiszed,ha nem!'
Kezdem kicsit unni,hogy ennyi okos,tapasztalt,mindenttudóval vagyok körülvéve!
Egy szempontból tudom leszűrni,hogy ki mennyire tapasztalt...a fogalmazásából.Aki tud normálisan írni és beszélni,félreértések nélkül,számomra az nevezhető tapasztaltnak.
Ti hogy vagytok ezzel?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:51
Ne essék félreértés!Én nem irigykedem..örülök neki,hogy most épp ennyi idős vagyok,és gyerek és nincs más dolgom a tanuláson kívül...
Tudok értelmes,őszinte,és érett lenni,ha akarok...de szívesebben maradnék örökké ilyen,mint most. (:
Őszintén szólva,nagyon helyesen tudok írni,ezért ezt itt tudom,és kamatoztatom is,mert ha nem így lenne,vagy néha bevágnék egy xd-t,akár sok mosolygós smiley-t,megkapnám,hogy : -te hány éves vagy?
Így próbálok helyesn írni/fogalmazni,mert akkora elbutult agyhalott bunkó van ezen a site-on,hogy az megszámlálhatatlan,és én nem szeretem ha oltanak.:D
16/L
annyi* bocs
Tehát a kérdésedre a válasz,amit kifelejtettem,sokan azzal próbálják a tapasztalatlanságukat kompenzálni,hogy megpróbálnak értelmesnek tűnni.Személyes...
Különben meg,itt szerintem az emberek nagy arányban nem tapasztaltak,csak kritikusok a kérdezők felé.Nem?
Én így gondolom...
Előző voltam.
Én bizony érettebb vagyok a koromnál, ha hiszed, ha nem!
85/F
Én se drogozok,piálok,cigizek,vagy hasonlók...a pia is csak ünnepnapokon(bor,pezsgő,sör,stb..) de ez sztem normális...
Nekem is sokan beszólnak amiatt,hogy miért vagyok komoly és olyan 'búskomor'....pedig nem...csak nem megyek bele minden hülyeségbe,ennyi.Szóval..érdekes. :D
14:16
Ugyan többnyire egyetértek veled, de az ilyen hozzászólásokból pont hogy az jön le, hogy komolyabbnak tartod magadat másoknál, ami ugye már alapból kizárja azt, hogy az is legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!