Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek férfias? Hogyan lehetek igazi férfi?
Figyelt kérdés
F212015. okt. 3. 18:13
11/16 A kérdező kommentje:
9es, koszi
haaaat a katonasag bemigen adja, szakmam va, egyetemre jarok, szoval mas karriert terveztem, illetve egyeb okokbol hak,ehetnek katonanak, de az most mindegy
de mit aott a katonasag? Mi az az ez-az amit tapasztaltal?
egyebkent fdrfiassag alattnem a noszerzesi kepesseget ertem..
2015. okt. 4. 22:01
12/16 anonim válasza:
:-D nő szerzés, teny es való, hogy munka alatt még civilt is alig látok, de a szabadság az fergeteges tobb lanyal voltam, mind hogy az meg tudnám számolni. Mit adott, elsosorban megtanultam a becsuletet tiszteletet a feleloség válalást, megtanultam szerénynek, de mégis elegáns és jo megjelenésu lenni. Bátorságot és magabisztoságot, ezelőtt haboztam leszolitani egy lányt ma meg szinte bárkit leszolitok vagy bejon vagy nem
13/16 anonim válasza:
Megtanultál "eszt aszt" kisfiam, de írni nem...bődületes egy férfi vagy. :D
14/16 anonim válasza:
Tudom, de okom nincs szegyenre, soha nem végeztem magyar iskolát. De ezek ellenére míg mindig tudok beszélni és még ha helytelenül is de tudok irni és aki akar megért, akit meg zavar az ne olvasa.
16/16 anonim válasza:
Látom, a helyesírás nem szerepel köztük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!