Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez egy 14 éves lánytól?
Nem fogok hazudni, rólam van szó. Dettó olyan vagyok, mint az "Ő még csak 14" c. szám lírai alanya. Imádom az osztályomat, nagyon jóban vagyok fiúkkal is -lányokkal is. De valahogy jobban kijövök a nálam idősebbekkel, és mivel ált. a fiúk akarnak velem ismerkedni, ezért rengeteg 17-20 éves fiú haverom van. Ne értsetek félre, szűz vagyok, és nem tervezem jövőre elveszteni a szüzességem, de már felmerült bennem, hogy vajon szűzk.rva vagyok-e, mert ezek a fiúk egyértelműen udvarolnak. Namost, én sosem voltam szép kisebb koromban, és-talán emiatt- roppant élvezem ezeket a bókokat, és nem koptatom le őket, még akkor sem, ha olyanokat mondanak hogy "Megmozgatod a fantáziám". Nem tudom mondjuk, hogy ez mennyire számít durvának, mert csak a saját tapasztalataimból indulok ki...
Tehát a kérdés tulajdonképpen az, hogy normális-e ez, illetve hogy helyes-e... (8 éve kitűnő, kedves és normális lány vagyok, ezért iszonyatosan gyötör a lelkiismeretem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!