Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Sziasztok! 16 éves fiú vagyok! Az a bajom, hogy sok lánytól kaptam már kosarat és úgy állok már hozzájuk, hogy áá ennek úgysem kellek.
Első, te mekkora bunkó vagy... xD
Kérdező: szerintem ne add fel, és ne csak a messzi városokban keresgélj. Ha nem vagy Brad Pitt kategóriájú srác (ami millióból egy talán), akkor bizony még fogsz nemet hallani párszor, de LESZ olyan, aki el fog fogadni. Attól ne félj, hogy valaki előtt mondanak valamit... Ha nem hazudsz magadról, akkor nem mondhatnak semmi kellemetlent. És remélem nem hazudsz, mert annak semmi értelme, csak hülyíted a csajt, és az se neked, se neki nem jó. Szerintem nem rossz dolog interneten elkezdeni az ismerkedés, kötetlenebbül indul, de ha már eléggé megkedveltétek egymást, pár hét után nyugodtan találkozhattok élőben. Ez nem pár perc alatt megy, és lehet, hogy "csak" barátok lesztek. Néha sokkal értékesebb egy barát, mint egy párkapcsolat. És ha mikor találkoztok mégis mondd valami szrságot, akkor elküldheted a fenébe, mert akkor benne van a hiba, nem benned.
Szóval szerintem próbálkozz, és ne add fel. Meg aztán az is lehet, hogy egyik nap belédjön valaki az utcán, és jééé: <3. Pedig nem is ismeritek egymást. :D
Kitartás.
Mit tettek a kosarakba? Mert szerintem jó jel, ha már ajándékot is kapsz tőlük ^^
Viccelek, na xD Add önmagad és valakinek biztosan kellesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!