Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a "sziasztok" azert jott, mert azt akarta, hogy eszre vegyem?
Nem!Csak egyszerüen köszönt neked!
Ráadásul miből gondolod hogy te miattad köszönt és nem a másik lány miatt?Lehet hogy nem is miattad csinálta hanem a másik lány miatt,vagy az is lehet hogy csak egyszerüen köszönt mert illedelmes akart lenni!
Ezt most komolyan gondolod hogy egy sziával akarja magára felhívni a figyelmedet?
Mennyi idős vagy kérdező??14?:)
En vagyok szanalams kedves utolso! Akkor te mi vagy? Egyre inkabb kezdek rajonni arra, hogy ez az oldal egy nagy sz@r, mert minden kedves valaszolo oltogatja a masikat. Tisztelet a kivetelnek.
Igen te vagy a szánalmas de nagyon!Mert aki egyből arra aszociál egy köszönésből hogy valaki valamit akar tőle,arra csak ezt tudom mondani!Miért az emberek csak akkor köszönnek egymásnak ha valamit akarnak!Kicsit gondolkozzál már el a kérdésen!!!
Annak ellenére hogy nem tetszik az oldal mégis itt kérdezel hülyeségeket!
Csók édes!:)
Edes lelkem, ha elolvastad volna figyelmesen a kerdest, eszrevetted volna, hogy azt ia kiirtam, hogy udvarolgatott nekem.
De mindegy, selejtektol nem varok semmi okos dolgot.
A kérdező kommentje:
Edes lelkem, ha elolvastad volna figyelmesen a kerdest, eszrevetted volna, hogy azt ia kiirtam, hogy udvarolgatott nekem.
De mindegy, selejtektol nem varok semmi okos dolgot.
Elolvastam bogaram!Semmit nem jelent hogy udvarolgatott neked attól még köszönhet nem?Ezen mi olyan meglepő??
A kérdésedből kiindulva nem hiszem hogy nagyobb selejt lennék nálad!
Gondolom valami kis 10-es valahány éves kis csitri lehetsz!
Puszillak!További jó álmodozást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!