Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a "sziasztok"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a "sziasztok" azert jott, mert azt akarta, hogy eszre vegyem?

Figyelt kérdés
Voltam proban es ott ult az egyik srac, aki ezelott 2 hettel udvarolgatott nekem az egyik buliba. Mikor veget ert a proba, mentunk haza, elottem ment egy csaj, a srac megvarta mig odaerek melle, es akkor hangosan azt mondta, hogy "sziasztok"
2011. máj. 10. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne álmodozz.
2011. máj. 10. 16:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem!Csak egyszerüen köszönt neked!

Ráadásul miből gondolod hogy te miattad köszönt és nem a másik lány miatt?Lehet hogy nem is miattad csinálta hanem a másik lány miatt,vagy az is lehet hogy csak egyszerüen köszönt mert illedelmes akart lenni!

Ezt most komolyan gondolod hogy egy sziával akarja magára felhívni a figyelmedet?

Mennyi idős vagy kérdező??14?:)

2011. máj. 10. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja és tényleg nem kellene álmodozni!Meg szánalmas is vagy...
2011. máj. 10. 17:03
 4/12 A kérdező kommentje:
En vagyok szanalams kedves utolso! Akkor te mi vagy? Egyre inkabb kezdek rajonni arra, hogy ez az oldal egy nagy sz@r, mert minden kedves valaszolo oltogatja a masikat. Tisztelet a kivetelnek.
2011. máj. 10. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:

En vagyok szanalams kedves utolso! Akkor te mi vagy? Egyre inkabb kezdek rajonni arra, hogy ez az oldal egy nagy sz@r, mert minden kedves valaszolo oltogatja a masikat. Tisztelet a kivetelnek.

Igen te vagy a szánalmas de nagyon!Mert aki egyből arra aszociál egy köszönésből hogy valaki valamit akar tőle,arra csak ezt tudom mondani!Miért az emberek csak akkor köszönnek egymásnak ha valamit akarnak!Kicsit gondolkozzál már el a kérdésen!!!

Annak ellenére hogy nem tetszik az oldal mégis itt kérdezel hülyeségeket!

Csók édes!:)

2011. máj. 10. 17:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Edes lelkem, ha elolvastad volna figyelmesen a kerdest, eszrevetted volna, hogy azt ia kiirtam, hogy udvarolgatott nekem.

De mindegy, selejtektol nem varok semmi okos dolgot.

2011. máj. 10. 17:24
 7/12 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Edes lelkem, ha elolvastad volna figyelmesen a kerdest, eszrevetted volna, hogy azt ia kiirtam, hogy udvarolgatott nekem.

De mindegy, selejtektol nem varok semmi okos dolgot.

Elolvastam bogaram!Semmit nem jelent hogy udvarolgatott neked attól még köszönhet nem?Ezen mi olyan meglepő??

A kérdésedből kiindulva nem hiszem hogy nagyobb selejt lennék nálad!

Gondolom valami kis 10-es valahány éves kis csitri lehetsz!

Puszillak!További jó álmodozást!:)

2011. máj. 10. 17:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Köszönt. Ahogy egy illedelmes emberhez szokás. Mi olyan meglepő?
2011. máj. 10. 17:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem azért, de TE hány éves vagy?? Nem a kérdező, hanem az, akivel oltogattátok egymást. Hogy lehetsz ekkora f@sz, már mégis??? Mért kell leszólni? igaza van, ez az oldal tele van nagyképű pics@'kkal és puhap_öcsökkel... Miért jó neked az, hogy leszólod, bakker? vicces hogy itt próbálod alázni, de tájékoztatlak édeském: NEM SIKERÜLT!! És most szállj le a fellegekből,ide, a földre!! Tudom hogy nem szeretsz, mert itt csak egy sz@r kis ****** vagy, de ez van szívecském, sajnos nem vagy az a tökély, mint aminek képzeled magad! Kisebbségi komplexusod van, vagy mi??? Hogy lehetsz ekkora szemét? /mégegyszer mondom ez nem a kérdezőnek, hanem a második-sokadik hozzászólónak szól/
2011. máj. 29. 02:43
 10/12 anonim ***** válasza:
amúgy kérdező hány éves vagy?
2011. máj. 29. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!