Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a "sziasztok" azert jott, mert azt akarta, hogy eszre vegyem?
Figyelt kérdés
Voltam proban es ott ult az egyik srac, aki ezelott 2 hettel udvarolgatott nekem az egyik buliba. Mikor veget ert a proba, mentunk haza, elottem ment egy csaj, a srac megvarta mig odaerek melle, es akkor hangosan azt mondta, hogy "sziasztok"2011. máj. 10. 16:25
11/12 anonim válasza:
jaj bocsánat lemaradt valami ami a második-sokadiknak szól: te is voltál 10enéves picikém! mégis mi a bajod velük? talán biztos te ekkora csitri lehettél, mint aminek szegény kérdezőt mondod, hiszen mindenki magából indul ki...
12/12 anonim válasza:
Szia, lehetséges hogy szeretne valamit, a mai világban már a fiúk nem köszöngetnek csak úgy. Erröl az oltogatós bigyórol: úgy érzem, ez a platform nem arra alakult ki hogy a kérdező és a "válaszoló" veszekedjen. A válaszolónak erre a kérdésre max. annyit kellet írnia hogy igen vagy nem. Nem azt hogy telitömi a komment szekciót csúnya szavakkal. Minden esetre nem szólok bele, nincs kedvem beszálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!