Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17 éves fiúk mit várnak egy 14 éves lánytól?
A barátnömmel a pályaudvaron ültünk.. oda jött egy fiú, és elkezdett beszélgetni velünk...
Ezeket a szokásosakat mondta, hogy mi a nevem, szép vagyok, nagyon tetszek neki...
nevettünk, de nem kináltam fel magam, meg semmi...
kérdezte, hogy van-e barátom, mondtam, hogy nincs.. és azt is megkérdezte, hogy hány éves vagyok.. 15 körül?? mondtam neki, hogy még csak 14 éves vagyok,(március 9) de nem zavarta.. sőt, még azzal is jött, hogy a 14 éves fiúk éretlenek... szóval adta magát..
kérdezte, hogy el-e mennék vele valahova, de persze nemet mondtam, mert 17 éves... ez nem az elsó idősebb fiú volt..
Ha ilyeneket csináltok, akkor miért?? csak szórakozás, mert tudjátok, hogy ugy se megyünk bele?
Ha igent mondtam volna neki, és a számomat is megadom, akkor mit akarna tőlem?? Kapcsolatot?? Vagy megakarna feketni?? Nem gáz neketek egy 14 éves lány (hozzátok képest)??
Én 14 éves lány vagyok,(bár többnek nézek ki jóval), és simán járnék egy 17 éves fiúval, szerintem ez még belefér.
Leginkább azért, amit az a srác is mondott neked, hogy a 14 éves fiúk még elég éretlenek.
Nem olyan túl nagy korkülönbség ez, hisz csak 3 év.
14/L
Örülök, hogy egyet értesz velem. :)
Az előző 14/L vagyok.
háát nem nagyon nézek ki többnek 14-nél, és azt se gondolom, hogy érett lennék... sokat nevetek, de azért a komoly dolgokat nem hülyéskedem el.. max annyi hogy nem törpe vagyok, hanem átlagos testalaktú, és magasságú...
eddig 2 féle 17 ves fiúkkat láttam: a vicces, jófej, menő, mert mindenki bírja, nagy arc, "móka gép"
és a kigyurtabb, menőőő, inkább 18......
ez a fiú nem a még 16-nak is mondható fajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!