Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatnátok nyelvpiercinget hogy a párotok kedvére tegyetek?
Hát nekem van nyelvpiercingem, de nincs állandó, fokozott nyáltermelődésem, a fogaim egészségesek, az elején, amikor még nem tudtam vele bánni, és mindig a fogamhoz ütődött, akkor annyi volt, h leszedte a fogkövemet nagyjából :) ez volt 6 éve. Csak azért nem csináltatnék, mert a páromnak tetszik, csakis azért, mert nekem tetszik.
Olyan sincs, hogy a spagetti rátekerdik (lol), a kukiba (extrudált kukoricapehely) beleragad, de semmi gáz. Hetente kiveszem fertőtleníteni, úgyhogy semmi probléma vele, és szerintem is szexi :) eddig minden pasi imádta.
Ha csináltatsz, akkor NEHOGY megnézz 1 videot is a szúrásáról!!!!! majd csak utána. Egyébként maga a szúrás nem fáj, majd csak utána, de fájdalomcsillapítóval sima ügy, fogytam az elején, mert enni nem tudtam, de ittam folyamatosan. Szerintem 1 hétig részeg voltam :) de akkor még fiatal voltam.
Köszi mindenkinek a válaszát, a nemeket is!:)
Végiggondoltam logikusan, de meg is van magyarázva, attól van, hogy állandóan egy idegen test van a szájban, amit az agy kajának érzékel. Ez az elmélet...hogy gyakorlatban hogy van, nem tudom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!