Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Derekig ero hajbol milyen menyasszonyi frizurat csinaltatnatok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 12:09
2/10 anonim válasza:
Ruha-, alkat-, és arcformafüggő is.
Nekem kicsit hosszabb és leginkább kiengedve áll jól, a konty sokkal kevésbé, ezért valamilyen fonott, göndörített frizurára gondoltam.
[link] - vízesésfonás
3/10 A kérdező kommentje:
Koszi, en is gondoltam ilyesmire csak nem tudom, hogy kibirja-e az egesz ejszakat, eleg nehezen lehet gondoriteni a hajam.
2014. márc. 12. 12:21
4/10 anonim válasza:
Valamilyen fonatokat csináltatnék, díszeket tenni bele, de a haj zöme kiengedve.
5/10 A kérdező kommentje:
A ruham ez lesz :) en is inkabb kiengedve szeretnem, ha mar annyit nevelgettem a hajam :)
2014. márc. 12. 12:23
6/10 anonim válasza:
Nekem a fenekemig ér és én fel fogom tűzetni. Mivel rengeteg hajam van és hosszú is, én csak annyit szoktam mondani a fodrászomnak alkalmi frizuráknál, hogy tűzze fel az egészet, romantikus legyen, legyen benne fonat, meg hogy mondjuk emelje meg a homlokomnál. Vihetsz neki képeket, de nincs két egyforma haj, nem lesz ugyanolyan, max hasonló. Nekem pl. tetszik, ha koszorúba van fonva a hajam, de vékony szálú hajból már nem olyan szép.
7/10 A kérdező kommentje:
Hat nekem is eleg sok hajam van :) csak nagyon toredezik, pedig rakok ra olajos pakolasokat is...
Remelem juliusig meg nol egy 5 centit :)
2014. márc. 12. 12:28
8/10 anonim válasza:
Azt is számold bele, hogy akkor meleg lesz, ha nyáron nem szoktad kibontva hordani, én az esküvődre se ajánlom, nehogy rosszul legyél.
9/10 A kérdező kommentje:
Hat igen erre is gondoltam, hogy tul melegem lesz...
Pedig szebb leengedve es jobban is all...
2014. márc. 12. 12:36
10/10 anonim válasza:
Esetleg próbáljatok ki néhány félig feltűzött frizurát. Pl. valami ilyet: [link] Így kevesebb haj melegítené a nyakad. Viszont én még ettől is rosszul lennék, de én alapból ájulós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!