Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nálatok működik a hős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok működik a hős effektus?

Figyelt kérdés

Itt gondolok arra hogy pl épp zebrán sétálsz és nem veszed észre hogy jön egy autó de egy srác feláldozza magát és megment de ő megsérül.

Mit éreznétek? Bemennétek a kórházba meglátogatni vagy a helyszínen megköszönnétek és tovább sétáltok vagy esetleg megpróbálnátok viszonozni? El tudnátok képzelni hogy ez miatt "véletlenül" beleszerettek a "hősbe"?

2015. szept. 15. 21:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelnek a hősök. Hálás lennék, megköszönném...de ennyi.
2015. szept. 16. 13:32
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez a filmeken kívül bárhol is elég lenne a szerelemhez.
2015. szept. 18. 20:30
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Az érdekes az, hogy a férfitársadalomban általános elismerést vált ki egy ilyen gyors és sikeres reakció. Sőt én valamennyire így válogatom a barátaimat. Az szerintem is természetes, hogy ettől nem lesz szerelmes valaki, de az meglep, hogy a nők egyenesen elutasítóak egy ilyen emberrel. Pedig tudom, hogy mennyire máshogy gondolkodik a két nem.

Azért vegyük figyelembe a gyakorikérdések minden csak nem egy hiteles statisztikai forrás.

2015. szept. 18. 21:34
 34/37 anonim ***** válasza:
A mesékben, filmekben létezik kérdező.
2015. nov. 14. 15:47
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem imponál a bátorság. Ha épp nem lenne párkapcsolatom, akkor lehet, hogy ez szebbé tenné a szememben a srácot már elsőre is, és lenne esély. De nyilván azért van egy határ. Ha nagyon-nagyon-nagyon nem az esetem, akkor hálát éreznék meg tiszteletet, de vonzalmat nem valószínű.

Az meg, hogy meglátogatom a kórházban, ha ő sérül meg, alap, ha tetszik, ha nem, akkor is, ha fiú, lány, néni, bácsi, magyar, nem magyar stb. Mert megérdemli, amiért megmentett. És ha mással nem, egy kis beszélgetéssel vagy csokival mindenképp megpróbálnám viszonozni.

2015. nov. 14. 17:02
 36/37 anonim ***** válasza:
Nőlj fel, ostoba. Komolyan, hány éves vagy 12? Ez egy kapcsolathoz, szerelemhez ez édes kevés.
2015. nov. 14. 17:40
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönném, meglátogatnám, vinnék húslevest jó sok belevalóval, a kedvenc sütijét, szívesen beszélgetnék vele a kórházban minden nap. De ezt megtenném bármilyen nemű vagy korú emberrel, mert én is ember vagyok! De a hála és a szerelem teljesen külön kategória. Jelenleg nincs párom, tehát ha szimpi az illető és tetszik, akkor esetleg lehet vlmi.
2015. nov. 14. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!