Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok működik a hős effektus?
Itt gondolok arra hogy pl épp zebrán sétálsz és nem veszed észre hogy jön egy autó de egy srác feláldozza magát és megment de ő megsérül.
Mit éreznétek? Bemennétek a kórházba meglátogatni vagy a helyszínen megköszönnétek és tovább sétáltok vagy esetleg megpróbálnátok viszonozni? El tudnátok képzelni hogy ez miatt "véletlenül" beleszerettek a "hősbe"?
Az érdekes az, hogy a férfitársadalomban általános elismerést vált ki egy ilyen gyors és sikeres reakció. Sőt én valamennyire így válogatom a barátaimat. Az szerintem is természetes, hogy ettől nem lesz szerelmes valaki, de az meglep, hogy a nők egyenesen elutasítóak egy ilyen emberrel. Pedig tudom, hogy mennyire máshogy gondolkodik a két nem.
Azért vegyük figyelembe a gyakorikérdések minden csak nem egy hiteles statisztikai forrás.
Nekem imponál a bátorság. Ha épp nem lenne párkapcsolatom, akkor lehet, hogy ez szebbé tenné a szememben a srácot már elsőre is, és lenne esély. De nyilván azért van egy határ. Ha nagyon-nagyon-nagyon nem az esetem, akkor hálát éreznék meg tiszteletet, de vonzalmat nem valószínű.
Az meg, hogy meglátogatom a kórházban, ha ő sérül meg, alap, ha tetszik, ha nem, akkor is, ha fiú, lány, néni, bácsi, magyar, nem magyar stb. Mert megérdemli, amiért megmentett. És ha mással nem, egy kis beszélgetéssel vagy csokival mindenképp megpróbálnám viszonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!