Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nálatok működik a hős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok működik a hős effektus?

Figyelt kérdés

Itt gondolok arra hogy pl épp zebrán sétálsz és nem veszed észre hogy jön egy autó de egy srác feláldozza magát és megment de ő megsérül.

Mit éreznétek? Bemennétek a kórházba meglátogatni vagy a helyszínen megköszönnétek és tovább sétáltok vagy esetleg megpróbálnátok viszonozni? El tudnátok képzelni hogy ez miatt "véletlenül" beleszerettek a "hősbe"?

2015. szept. 15. 21:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
88%
Miért, 61%-os, ha téged egy kívül-belül taszító asszonyság megment a zebrán, elveszed feleségül? Szomorú, hogy nem elég a szerelemhez, ha az életedet köszönheted neki..
2015. szept. 15. 23:10
 22/37 anonim ***** válasza:
# 21 Le akartam írni, hogy miért csúsztatsz. De lusta vagyok. Igen, elvenném. Ott helyben.
2015. szept. 15. 23:13
 23/37 anonim ***** válasza:

21:

Leírom én a csúsztatásod lényegét.

Nem, nem muszáj szerelmesnek lenned belé, csak azt tartjuk röhejesnek, hogy azt írtad, biztosan(=100%) nem jönnél össze vele, pedig nem tudhatod, hogy amúgy bejönne-e.

2015. szept. 15. 23:15
 24/37 anonim ***** válasza:
24%

De várj, elképzeltem a jelenetet.

"Kedves kívül-belül ronda asszonyság! Te vagy a hősöm, és veled akarom leélni az életem! Hozzám jössz feleségül?"

"Nem. Megmentettem az életed-zónába raklak. Kopj le, lúzer."

2015. szept. 15. 23:17
 25/37 anonim ***** válasza:
8%
Hahahaha! Megmenteni egy nő életét a zebrán... nagyon rossz vicc! Vigye csak el a megrakott Kamaz, maximum utánanézek, milyen hosszú vércsíkot húz a kerék. :D
2015. szept. 15. 23:41
 26/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem gondolnám hősnek emiatt, inkább egy idiótának, hogy majdnem a saját életét áldozta egy vadidegen miatt. Valószínűleg elmondanék egy zavarodott köszit és tovább sétálnék.
2015. szept. 16. 00:12
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
azt gondolnám,hogy eleve öngyilkos akart lenni,csak így még halál előtt hőstettet is hajthatott végre
2015. szept. 16. 00:17
 28/37 anonim ***** válasza:

"Nem, nem muszáj szerelmesnek lenned belé, csak azt tartjuk röhejesnek, hogy azt írtad, biztosan(=100%) nem jönnél össze vele, pedig nem tudhatod, hogy amúgy bejönne-e."

Egyáltalán nem érdekel, hogy bejönne-e. Ilyen fontos kizáró ok mellett nem alapozok rá érzelmeket, mert egyszerűen nem stabil alap. Azért, mert hálás vagyok, nem fogom megkockáztatni, hogy sérüljek mellette. Természetesen bármiben a segítségére lennék és számíthatna rám, kivétel a párkapcsolat. Nem szeretnék özvegy lenni és egyedül nevelni a gyermekeimet apa nélkül, éppen elég kiszámíthatatlan az élet anélkül is, hogy az ember direkt rohanna a veszélybe. Természetesen te úgy választasz párt, ahogy neked jól esik, de nem értem, miért próbálod másra erőltetni a nézeteidet.

2015. szept. 16. 00:26
 29/37 anonim ***** válasza:
6 os xDDDD Az nagyon nagy volt.
2015. szept. 16. 00:50
 30/37 anonim ***** válasza:
96%
Ez most komoly? Megköszönnétek és tovább sétálnátok? Nem egy helyen láttam ezt a szöveget, de mindjárt elhányom magam. Múltkor találtam egy laptopot, és leadtam a BKV irodában. A tulaj még aznap felhívott hogy meghívjon egy sörre, pedig mindketten fiúk vagyunk, és nem az életét mentettem meg.
2015. szept. 16. 05:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!