Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok működik a hős effektus?
Itt gondolok arra hogy pl épp zebrán sétálsz és nem veszed észre hogy jön egy autó de egy srác feláldozza magát és megment de ő megsérül.
Mit éreznétek? Bemennétek a kórházba meglátogatni vagy a helyszínen megköszönnétek és tovább sétáltok vagy esetleg megpróbálnátok viszonozni? El tudnátok képzelni hogy ez miatt "véletlenül" beleszerettek a "hősbe"?
21:
Leírom én a csúsztatásod lényegét.
Nem, nem muszáj szerelmesnek lenned belé, csak azt tartjuk röhejesnek, hogy azt írtad, biztosan(=100%) nem jönnél össze vele, pedig nem tudhatod, hogy amúgy bejönne-e.
De várj, elképzeltem a jelenetet.
"Kedves kívül-belül ronda asszonyság! Te vagy a hősöm, és veled akarom leélni az életem! Hozzám jössz feleségül?"
"Nem. Megmentettem az életed-zónába raklak. Kopj le, lúzer."
"Nem, nem muszáj szerelmesnek lenned belé, csak azt tartjuk röhejesnek, hogy azt írtad, biztosan(=100%) nem jönnél össze vele, pedig nem tudhatod, hogy amúgy bejönne-e."
Egyáltalán nem érdekel, hogy bejönne-e. Ilyen fontos kizáró ok mellett nem alapozok rá érzelmeket, mert egyszerűen nem stabil alap. Azért, mert hálás vagyok, nem fogom megkockáztatni, hogy sérüljek mellette. Természetesen bármiben a segítségére lennék és számíthatna rám, kivétel a párkapcsolat. Nem szeretnék özvegy lenni és egyedül nevelni a gyermekeimet apa nélkül, éppen elég kiszámíthatatlan az élet anélkül is, hogy az ember direkt rohanna a veszélybe. Természetesen te úgy választasz párt, ahogy neked jól esik, de nem értem, miért próbálod másra erőltetni a nézeteidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!