Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok működik a hős effektus?
Figyelt kérdés
Itt gondolok arra hogy pl épp zebrán sétálsz és nem veszed észre hogy jön egy autó de egy srác feláldozza magát és megment de ő megsérül.
Mit éreznétek? Bemennétek a kórházba meglátogatni vagy a helyszínen megköszönnétek és tovább sétáltok vagy esetleg megpróbálnátok viszonozni? El tudnátok képzelni hogy ez miatt "véletlenül" beleszerettek a "hősbe"?
2015. szept. 15. 21:53
1/37 anonim válasza:
Biztosan megköszönném, de boldog kapcsolatban élek. Maximum barátság lehet köztünk.
2/37 anonim válasza:
Megköszönném, hálás lennék, de tovább sétálnék.
3/37 Sunshinedoll válasza:
Az én pasim bezzeg egy k-va pizzát se tud nekem hozni, ha menstruálok.
4/37 A kérdező kommentje:
és párkapcsolat nélkül?
2015. szept. 15. 21:55
5/37 LePeDő válasza:
Minden nap bemennék hozzá, amíg ki nem engedik. Ott gondolom megismerkednénk annyira, hogy tudjam lehet-e több belőle. El tudom képzelni persze, hogy beleszeressek, de ahhoz nem elég ha csak megment és a kórházban meg mondjuk egy nagy bunkó velem, hanem akkor már azt nézném, hogy alapjáraton milyen meg hogy viselkedik, a hősiesség meg egy nagy plusz pont lenne ezek mellett :)
6/37 anonim válasza:
Én még meg is kérném az autóst, hogy tolasson rá!
7/37 anonim válasza:
Ha ilyen szituációba csöppenék és ő megsérülne, természetesen meglátogatnám, megköszönném, de ez nem lenne elég ahhoz hogy beleszeressek.
8/37 anonim válasza:
Szerintem én igen, de ilyen emberek nem léteznek. Szerintem bemennék a kórházba, meglátogatnám, és ápolnám, mert orvosnak készülök :). De amúgy is, valószínűleg hálás lennék neki. Az meg hogy beleszeretek első látásra, nálam nem működik, maximum tetszik, vagy erős rokonszenvet éreznék iránta. :) de igen, ha elég időt töltenénk együtt, esélyt látok rá, hogy szerelmes leszek belé :).
9/37 anonim válasza:
Biztos, hogy bemennék a kórházba meglátogatni többször is, amíg haza nem engedik. Nagyon hálás lennék neki, de pusztán ettől biztosan nem szeretnék bele, viszont ha kölcsönös lenne a szimpátia és a vonzalom, - amire nyilván nem nagy az esély, de nem is lehetetlen - akkor lehetne bármi.
10/37 anonim válasza:
És ez megtörtént vagy valakit ki akarsz lökni az útra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!