Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok működik a hős effektus?
Itt gondolok arra hogy pl épp zebrán sétálsz és nem veszed észre hogy jön egy autó de egy srác feláldozza magát és megment de ő megsérül.
Mit éreznétek? Bemennétek a kórházba meglátogatni vagy a helyszínen megköszönnétek és tovább sétáltok vagy esetleg megpróbálnátok viszonozni? El tudnátok képzelni hogy ez miatt "véletlenül" beleszerettek a "hősbe"?
3: Ha ennyire zavar ez, akkor miért vagy vele?
Kérdezô: Én férfi vagyok, remélem, nem baj, ha én is leírom, mit gondolok errôl. Én örülnék, ha bejönne hozzám a lány, még akkor is ha nem tetszem neki, de ha igen, még boldogabb lennék. :)
Én párkapcsolat nélkül is ugyanúgy reagálnék: biztos nagyon hálás lennék, bemennék hozzá, vinnék üdítőt, saját készítésű sütit, ha olyan állapotban lenne és nagyon megköszönném.
De ettől még nem szeretnék bele.
Ezt a napokban megtette egy hajléktalan férfi, megtámadott egy fegyveres túszejtőt, meghalt.
De visszafele is működik, a nővérek a kórházban mind különösen vonzónak tűntek. A nagyon durva, jóval idősebb 100 kilóst kivéve. Biztos hogy más szituációban kevésbé tetszettek volna.
14: Gyakorlatilag szóba se jöhetne valaki nálad, mert túl jó ember?
Megértem, hogy nem szeretsz alapból bele, ha valaki megment, de ez a szóba se jöhet...
"14: Gyakorlatilag szóba se jöhetne valaki nálad, mert túl jó ember?
Megértem, hogy nem szeretsz alapból bele, ha valaki megment, de ez a szóba se jöhet..."
Nem erről van szó.. A párom sokak életét mentette már meg több alkalommal, katasztrófahelyzetben, súlyos sérülés esetén életmentő ellátással, stb. Nagyon büszke vagyok rá, hogy higgadt tud maradni nehéz helyzetekben, és jó ember. Ha a saját életét kockáztatná egy idegenért, az viszont azt jelenti, többre tartja az idegen életét a sajátjánál. Bármikor meghalhat, baja eshet. Én pedig nem fogok otthon ülni minden nap, és várni, vajon hazaér-e, vagy épp a vonat elé vetette magát valaki más helyett, romba döntve ezzel az én életemet is, aminek ő volt az alapja. Volt pl. tűzoltó exem is, vele sem volt hosszú életű a kapcsolatom. Akit szeretek, az ne akarjon meghalni egy idegen helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!