Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nálatok működik a hős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok működik a hős effektus?

Figyelt kérdés

Itt gondolok arra hogy pl épp zebrán sétálsz és nem veszed észre hogy jön egy autó de egy srác feláldozza magát és megment de ő megsérül.

Mit éreznétek? Bemennétek a kórházba meglátogatni vagy a helyszínen megköszönnétek és tovább sétáltok vagy esetleg megpróbálnátok viszonozni? El tudnátok képzelni hogy ez miatt "véletlenül" beleszerettek a "hősbe"?

2015. szept. 15. 21:53
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Filmben láttam : D
2015. szept. 15. 22:11
 12/37 anonim ***** válasza:

3: Ha ennyire zavar ez, akkor miért vagy vele?

Kérdezô: Én férfi vagyok, remélem, nem baj, ha én is leírom, mit gondolok errôl. Én örülnék, ha bejönne hozzám a lány, még akkor is ha nem tetszem neki, de ha igen, még boldogabb lennék. :)

2015. szept. 15. 22:33
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Én párkapcsolat nélkül is ugyanúgy reagálnék: biztos nagyon hálás lennék, bemennék hozzá, vinnék üdítőt, saját készítésű sütit, ha olyan állapotban lenne és nagyon megköszönném.

De ettől még nem szeretnék bele.

2015. szept. 15. 22:37
 14/37 anonim ***** válasza:
53%
Megköszönném, talán meg is látogatnám, vinnék neki sütit, ahogyan mások írták. Párkapcsolat céljából viszont szóba sem jöhetne, éppen a meggondolatlansága miatt. Az az ember, aki egy idegenért képes kockáztatni az életét, nem sokra tarthatja magát, és nem nevezhető túl óvatos embernek. Ilyen emberre nem lehet alapozni egy stabil párkapcsolatot.
2015. szept. 15. 22:43
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a napokban megtette egy hajléktalan férfi, megtámadott egy fegyveres túszejtőt, meghalt.

De visszafele is működik, a nővérek a kórházban mind különösen vonzónak tűntek. A nagyon durva, jóval idősebb 100 kilóst kivéve. Biztos hogy más szituációban kevésbé tetszettek volna.

2015. szept. 15. 22:43
 16/37 anonim ***** válasza:
előző vagyok, nem lenne tisztességes az emlékéhez elhallgatni, hogy az akciója sikerrel járt, megmentette a nőt.
2015. szept. 15. 22:46
 17/37 anonim ***** válasza:
50%

14: Gyakorlatilag szóba se jöhetne valaki nálad, mert túl jó ember?

Megértem, hogy nem szeretsz alapból bele, ha valaki megment, de ez a szóba se jöhet...

2015. szept. 15. 22:46
 18/37 anonim ***** válasza:
61%

"14: Gyakorlatilag szóba se jöhetne valaki nálad, mert túl jó ember?

Megértem, hogy nem szeretsz alapból bele, ha valaki megment, de ez a szóba se jöhet..."

Nem erről van szó.. A párom sokak életét mentette már meg több alkalommal, katasztrófahelyzetben, súlyos sérülés esetén életmentő ellátással, stb. Nagyon büszke vagyok rá, hogy higgadt tud maradni nehéz helyzetekben, és jó ember. Ha a saját életét kockáztatná egy idegenért, az viszont azt jelenti, többre tartja az idegen életét a sajátjánál. Bármikor meghalhat, baja eshet. Én pedig nem fogok otthon ülni minden nap, és várni, vajon hazaér-e, vagy épp a vonat elé vetette magát valaki más helyett, romba döntve ezzel az én életemet is, aminek ő volt az alapja. Volt pl. tűzoltó exem is, vele sem volt hosszú életű a kapcsolatom. Akit szeretek, az ne akarjon meghalni egy idegen helyett.

2015. szept. 15. 22:59
 19/37 anonim ***** válasza:
4%
A válaszok elszomorítóak. Úgy látszik ebben a világban már tényleg nincs "tuti recept" a pártalálásra. Az sem elég a nőknek, ha az életüket köszönhetik neked.
2015. szept. 15. 23:04
 20/37 anonim ***** válasza:
18: értem. Az más, amikor valaki havonta kerül ilyen helyzetbe, mint aki életében egyszer, és akkor egyszer bevállalja a 3%-ot. Az utóbbi megteheti, az előbbi halott vagy nyomorék lenne három éven belül.
2015. szept. 15. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!