Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Számotokra ilyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Számotokra ilyen egy álompasi?

Figyelt kérdés

És a zene,hogy tetszik?

[link]

2015. szept. 15. 18:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Erről beszélek.

Lehetsz akármilyen izmos, ha annyi eszed van, mint a kérdezőnek, (21-es válasza alapján biztos nagyon sok!) akkor egy értelmes nő nem fog összejönni veled.

2015. szept. 15. 20:16
 22/25 A kérdező kommentje:

Miről beszélsz?

Te kezdted el ócsárolni a csávó olyan szövegekkel,hogy aki összejön vele,az nem normális.

Még ha ismernéd...

És te jösz itt a normákkal?

Nekem nincs gond a nőkkel,de úgy veszem észre,neked igen...

2015. szept. 15. 20:38
 23/25 A kérdező kommentje:
...-.-
2015. szept. 15. 20:45
 24/25 anonim ***** válasza:
Nagyon nem.
2015. szept. 15. 22:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem tetszik se a pasi, se a zene. :D Szeretem a sportos külsejű pasikat, elvégre én is sportolok, viszont ez már nekem túl sok, és a kopaszok sem tetszenek. A belső tulajdonságairól nem nyilatkozom, mivel nem ismerem, viszont külsőre nem jön be.
2015. szept. 16. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!