Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen nektek az álompasi?

Figyelt kérdés

És most ne azt írjátok, hogy a belseje a legfontosabb. Lehet, hogy így van de ki nem álmodozott még ilyesmiről?

Légyszíves írjátok le, hogy milyen magas, milyen színű a szeme, haja, bőre. Izmos, vékony testes stb.

De ha van valami híresség aki nálatok a szexepil akkor linkeljetek légyszíves képet. :)

2013. júl. 1. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Enrique Iglesias! Ez az én álompasim!
2013. júl. 1. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
billie joe armstrong 4ever :)
2013. júl. 1. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Tsonga

19N

2013. júl. 1. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:

legyen magasabb mint én:) szem/haj lényegtelen:D

lehet egy picit niga! az sem baj ha szolizik:)

egy kis izom sem árt de azért ne legyen csupa erő-izom

csak amennyi jól áll neki:)

ha híresség akkor nálam ők a nyerők:

(1) -> [link]

(2) ->

[link]

(3) ->

[link]

2013. júl. 1. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem nincs ideálom, mindig más pasi tetszik és az összkép a fontos, ráadásul az ízlésem is mindig változik. Tehár pl aki 7 éve tetszett akk ő volt a csúcs, (190 cm kopasz nem túl izmos) most már egyáltalán nem jön be, mint ahogy az sem, aki 4-5 éve tetszett (172 cm, hosszabb haj, pc a szája szélén, aztán rövid haj, kicsit focistás fazon) A jelenlegi párom nem túl magas, de arányos a teste, izmos és még tömegelésnél sem hízik el, így is szép szálkás, barna nagyon rövid haja van, szőrös az arca de szép igényes (soha nem hittem vna h szőrös pasim lesz:)) nálam alap h mellkas has hát ne legyen szőrös, de nem szeretem ha vi szőrteleniti, szóval alapbol ne legyen szőrös v csak nagyon picit. Legyen szép és szexi a szája, a mosolya, de nincs 2 egyforma száj, pl a mostani pasimnak vastagabb a szája mint az eddigieknek, de ebben sem lehet ideált felállitani hisz alapbol nem is illene az arcához egy vékony száj :D szóval az összhatás a lényeg :) és én szeretem ha szexi a hangja de nem dörmögős, és azt is ha okos, és szépen beszél, tehát érthető kiejtés, normálisan megfogalmazott mondatok stb.
2013. júl. 1. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik ismerősöm. Zenész. Hatalmas barna szemek, sötét haj, aranyos mosoly, kreol bőr, 180 centi körüli magasság. Pont annyira izmos, amennyire kell, alapvetően vékony, de nem "pálcika".
2013. júl. 1. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Magasság: Én 170cm vagyok, úgyhogy legyen minimum 160cm, ugyanis az a 10 centi mínusz még belefér. Amúgy 160-tól felfele bármilyen magas lehet.

Szemszín: Mindegy.

Haja: Imádom a rövid göndör hajat, de a rövid egyenes haj is tetszik. Leginkább a barna és a vörös hajúakért vagyok oda.

Bőre: Fehér, kreol vagy napbarnított. Szolizott semmiképpen ne legyen.

Teste: Ne legyen túlsúlyos, pár kiló súlyfelesleg nem gond. De azt hiszem inkább a vékonyak jönnek be vagy azok akik egy kicsit izmosak.

Itt van pár hírességről is kép, akik tetszenek (remélem jók a linkek, ha nem akkor így jártam):

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 1. 12:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan Jensen Ackles. :D
2013. júl. 1. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak álmodozás szinten van a dolgo akkor legyen, összerakom az álompasimat :)

Félhosszú, kb. vállig érő hullámos haj, szép szemek, mondjuk barna vagy zöld, pici szakáll vagy borosta.

Testalkatra átlagos, de az sem baj ha az átlagnál vékonyabb vagy éppen testesebb-csak az izmos test nem tetszik.

Magasságra mondjuk 180-190 cm között.

Ha már híresség, akkor Johnny Depp, Ville Valo és Tuomas Holopainen :)

2013. júl. 1. 13:38
 10/10 anonim válasza:
Nekem Heath Ledger volt!!! :):(
2013. júl. 15. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!