Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen nektek az álompasi?
És most ne azt írjátok, hogy a belseje a legfontosabb. Lehet, hogy így van de ki nem álmodozott még ilyesmiről?
Légyszíves írjátok le, hogy milyen magas, milyen színű a szeme, haja, bőre. Izmos, vékony testes stb.
De ha van valami híresség aki nálatok a szexepil akkor linkeljetek légyszíves képet. :)
Magasság: Én 170cm vagyok, úgyhogy legyen minimum 160cm, ugyanis az a 10 centi mínusz még belefér. Amúgy 160-tól felfele bármilyen magas lehet.
Szemszín: Mindegy.
Haja: Imádom a rövid göndör hajat, de a rövid egyenes haj is tetszik. Leginkább a barna és a vörös hajúakért vagyok oda.
Bőre: Fehér, kreol vagy napbarnított. Szolizott semmiképpen ne legyen.
Teste: Ne legyen túlsúlyos, pár kiló súlyfelesleg nem gond. De azt hiszem inkább a vékonyak jönnek be vagy azok akik egy kicsit izmosak.
Itt van pár hírességről is kép, akik tetszenek (remélem jók a linkek, ha nem akkor így jártam):
Ha tényleg csak álmodozás szinten van a dolgo akkor legyen, összerakom az álompasimat :)
Félhosszú, kb. vállig érő hullámos haj, szép szemek, mondjuk barna vagy zöld, pici szakáll vagy borosta.
Testalkatra átlagos, de az sem baj ha az átlagnál vékonyabb vagy éppen testesebb-csak az izmos test nem tetszik.
Magasságra mondjuk 180-190 cm között.
Ha már híresség, akkor Johnny Depp, Ville Valo és Tuomas Holopainen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!