Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen számotokra az álompasi?
"A mai lányok többségének nem csak a külső, hanem a belső is számít. Jó példa erre a bőrülés, a klíma, és persze az ülésfűtés... :D"
Ez egy facebook idézet, egy lány írta ki...
földön járó, őszinte, tudjon beszélni, tehát legyen agya,
és nem álompasi, ha nem egy normális és egyszerű legyen N
A kérdező álompasit kérdezett, nem a valóságban realizálhatót XD
1. voltam.
Lehessen vele bármiről beszélgetni, legyen humoros, tájékozott, kreatív (pl ne egy hülye csokival lepjen meg a szülinapomon... de mielőtt elkezd valaki kombinálni, nem drága ajándékra gondolok), magabiztos, határozott, megbízható, megértő. Plusz a kapcsolatban legyen meg a tisztelet oda-vissza. :)
Ne legyen buta (nem az 5-ös bizonyítványra gondolok, hanem úgy egyébként... értelmes legyen), tutyimutyi, beképzelt, indulatos, közönséges (pl ne legyen minden második szava káromkodás), ne akarja a faszagyereket játszani állandóan.
Én külön szeretem, ha egy fiúnak van hobbija, esetleg komolyabb célja is vele (pl sport, zene, stb). Előny, ha szereti az állatokat, ha jó emberismerő, és nem dohányzik.
Kor: 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!