Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt lányok kiskorotokban az "álompasi" és most milyen? Változott? Esetleg meg is találtad?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 19:17
1/10 anonim válasza:
Hoffer Misi.
és nem találtam meg
2/10 anonim válasza:
Hát, elég sokat:) Kislányként Michael Jacksonra kattantam, most meg a Tankcsapda énekesére:) Viccet félretéve nálam köszönőviszonyban sincs akiről kislányként, kiskamaszként és felnőttként álmodoztam, viszont már néhány éve azt hiszem, beállt:) Ja, biztos mert megtaláltam:)
3/10 anonim válasza:
Kislányként még hittem a mesékben, herceg és boldogan élünk, míg meg nem halunk, szép ház, gyerekek, de most már tudom, hogy az egész egy nagy baromság és sosem történhet meg. :"( Most már álompasi az is ha szeret, őszinte és legalább átlagosan néz ki.
4/10 anonim válasza:
kiskoromban? :D mennyire kiskoromban? mert nekem a kiskor 4-5 éves kor :D akkor meg magasról tettem a pasikra...általános iskolás koromban a tipikus helyzet állt fenn: szőke haj, kék szem...tipikus szőke herceg fehér lovon :D
ma meg huszon felül inkább a sötét hajú, sötét szemű pasik, akik férfiasak. persze, azért megnézem még mindig a cuki szőkéket is :D
20/L
5/10 anonim válasza:
oviban szőke hajú,kék szemű barátom volt,aztán általánosba a barna haj,barna szem,6.ba barna haj,kék szem(egy ilyen pasim volt) a mostani barátom pedig szőkés barna haj,zöldes szem.-->ez különösebben nem ideál,de nála jobb pasi nincs:D
6/10 anonim válasza:
Nos, a gyerekideált már mindenki leírta előttem. Kiskamaszként a herceg mindig turnébuszon érkezett és vodkával locsolta a tömeget, mostanra már nincs különösebb ideálom, ugyanúgy megnézek mindenkit. :)
7/10 anonim válasza:
hmm, nekem kislánykoromban nagyon bejött a david hasselhof :DDD
mostanában meg szinte csak a szemüveges pasik, persze ha nem esetlenek vagy macsók :)
8/10 anonim válasza:
[link] ő volt az álompasim, éjjel-nappal vele szívnám a kokaint
9/10 anonim válasza:
Nekem az óvodatársam, focista nagy vagány.
Aztán álompasiból álomcsaj lett:)
10/10 anonim válasza:
nekem a szőke-kékszemű-izmos volt az ideálom, olyan schwarzi-féle. megtaláltam, ő a férjem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!