Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy faluban lakunk, ismerem, mint ahogy mindenkit a faluból de még nem nagyon beszéltem vele.
Régebben nem is köszönt(falun szokás egymásnak köszönni),de kb egy hete találkoztam vele a buszon, rám mosolygott és beszéltünk pár szót. Azért csak pár szót mert pont akkor állt meg a busz és leszállt.
Rá egy két napra még a főút másik oldaláról is köszönt, pár hónapja meg még akkor se ha elmentem mellette és ráköszöntem.
Bevallom azért írtam ebbe a kategóriába a kérdést mert tetszik a lány, csakhogy van barátja, nem ismerem a barátját, nem tudom milyen a kapcsolatuk.
2011. ápr. 26. 08:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem, ha eddig nem is köszönt neked, még akkor sem ha te ráköszöntél, most meg ő teszi meg a lépéseket feléd, hogy köszön beszélget, az azért jelenthet valamit, talán beszélgess vele még többször, és hívd el egyet mondjuk sétálni....beszélgess vele sokat és akkor kiderül, hogy hogyan viszonyul hozzád.
2/3 A kérdező kommentje:
Ritkán látom sajnos, akkor is a haverjaival van.
2011. ápr. 26. 10:10
3/3 anonim válasza:
Pedig ha nem közeledsz, ő sem fog jobban. Az nem a lányok dolga :) 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!