Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok. Számotokra ilyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Számotokra ilyen egy álompasi?

Figyelt kérdés

És a zene,hogy tetszik?

[link]

2015. szept. 15. 18:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

9: Én úgy gondolom, hogy nem az, ha szerinted igen, akkor úgyse tudlak meggyőzni.

Szerintem egy értelmes lány olyan, mint a 10-es hozzászóló.

:) (a válasza alapján)

2015. szept. 15. 18:32
 12/25 A kérdező kommentje:

Pedig ez a srác nem egy izomagyú barom.

Ővé a nutrend/tápkieg márka.

2015. szept. 15. 18:37
 13/25 anonim ***** válasza:
Hahaha, abszolút nem ilyen az álompasim, sőt, teljesen az ellentéte. A zene jó, szeretem! :)
2015. szept. 15. 18:52
 14/25 anonim ***** válasza:

12.:és? Most itt reklámozod saját magad, vagy a pasid? Nem értem, mi ezzel a célod.

(10. hozzászóló)

2015. szept. 15. 18:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

A zene nekem nem tetszik, de ehhez a videóhoz szerintem jó választás.

Nem, számomra egyáltalán nem ilyen az "álompasi" külsőre. Tetszik a sportosan izmost testalkat, (valószínűleg azért is, mert én is sokáig intenzíven sportoltam), de a kigyúrt már egyáltalán nem.

Ha valami olyan férfi testet kéne mutatni, aminél álmodni sem tudnék jobbat, akkor az valahogy így nézne ki:

[link]

De biztos, hogy van olyan nő, akinek nincs az az izommennyiség, ami taszító lenne, másrészt ezek a férfiak szerintem magukért csinálják ezt, nem az lebeg a szemük előtt, hogy ezzel majd hú, de jól lehet csajozni.

2015. szept. 15. 19:11
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik a sz_rabb, a zene vagy a pasi...hm, inkább az utcsó.
2015. szept. 15. 19:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be. Sem a zene, sem a pasi. Viszont még mindig jobb, mint a 60 kilós, szúnyogcsődör, rinyálós, sírós kisfiúk.........de számomra messze van az álompasitól...nagyon messze....
2015. szept. 15. 19:26
 18/25 A kérdező kommentje:

Nekem most ilyen a testem.;)

De a cél az,amit én linkeltem.:)

2015. szept. 15. 19:33
 19/25 anonim ***** válasza:

"Pedig ez a srác nem egy izomagyú barom.

Ővé a nutrend/tápkieg márka."

A második állításodból nem következik az első.

2015. szept. 15. 20:08
 20/25 A kérdező kommentje:

Most miért nagatívoskodsz itt?

Huzzál már anyukádba!-.-

2015. szept. 15. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!