Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Számotokra ilyen egy álompasi?
9: Én úgy gondolom, hogy nem az, ha szerinted igen, akkor úgyse tudlak meggyőzni.
Szerintem egy értelmes lány olyan, mint a 10-es hozzászóló.
:) (a válasza alapján)
Pedig ez a srác nem egy izomagyú barom.
Ővé a nutrend/tápkieg márka.
12.:és? Most itt reklámozod saját magad, vagy a pasid? Nem értem, mi ezzel a célod.
(10. hozzászóló)
A zene nekem nem tetszik, de ehhez a videóhoz szerintem jó választás.
Nem, számomra egyáltalán nem ilyen az "álompasi" külsőre. Tetszik a sportosan izmost testalkat, (valószínűleg azért is, mert én is sokáig intenzíven sportoltam), de a kigyúrt már egyáltalán nem.
Ha valami olyan férfi testet kéne mutatni, aminél álmodni sem tudnék jobbat, akkor az valahogy így nézne ki:
De biztos, hogy van olyan nő, akinek nincs az az izommennyiség, ami taszító lenne, másrészt ezek a férfiak szerintem magukért csinálják ezt, nem az lebeg a szemük előtt, hogy ezzel majd hú, de jól lehet csajozni.
Nekem most ilyen a testem.;)
De a cél az,amit én linkeltem.:)
"Pedig ez a srác nem egy izomagyú barom.
Ővé a nutrend/tápkieg márka."
A második állításodból nem következik az első.
Most miért nagatívoskodsz itt?
Huzzál már anyukádba!-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!