Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi miért akar ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi miért akar ilyen dolgot egy "sebezhető" nőtől?

Figyelt kérdés
Férfi-nő barátság, a pasi idősebb bő 15 évvel és foglalt. A nő szingli, érzelmes típus és ezt a pasi is tudja. Ennek ellenére orális szexre veszi rá a nőt a barátságra hivatkozva...
2015. szept. 14. 09:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
58%
te meg barátilag fél áron csináljad neki, 3 ezer helyett, baráti 1500 az sztem normális. :)
2015. szept. 14. 19:02
 32/35 anonim ***** válasza:
Csak az első oldalt olvastam el...te hülye vagy? Leszopod, mert ez a barátsághoz tartozik? Cserébe meghallgatja a baromságaidat? Milyen nő vagy te? Nem szégyelled magad?
2015. szept. 16. 08:56
 33/35 anonim ***** válasza:

Mert pasas. Azért.

És hát kivel dugjon az ember?

Az ellenségével? Akkor hülye.

Netán azzal, aki közömbös? Akkor "csak ürített".

Naná, hogy a barátjával!

Szexuális örömöt az ember a legjobb esetben a hozzá közelieknek szerez, nem pedig másnak.

Jólesett a dolog? Váljék egészségedre, csináld máskor is!

Nem esett jól? Máskor ne tedd (vagy amíg nem jön ő egy nyalintással)!

Ez ilyen egyszerű.

2015. szept. 16. 09:25
 34/35 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen poen bnot hol kell keresni?? Abban vki segitene? Mert nekem sokan meselik el a bajaikat, de egyik se akar leszopni cserebe. :D
2015. szept. 16. 09:37
 35/35 anonim ***** válasza:

"Nem akarok Vele lefeküdni és nem is erőlteti." - ezt írod... ez teljesen természetes.

Lehet asszonyka nem ennyire baráti vele, amúgy férfiként nincs is ennál kényelmesebb öröm, ebből biztosan nem lesz gyerek....

Nekem is vannak nő barátaim, sebezhetőek is (én mondom), valahogy nem gondolom, ez ez is hozzátartozna, - ők se.

2015. szept. 16. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!