Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi miért akar ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi miért akar ilyen dolgot egy "sebezhető" nőtől?

Figyelt kérdés
Férfi-nő barátság, a pasi idősebb bő 15 évvel és foglalt. A nő szingli, érzelmes típus és ezt a pasi is tudja. Ennek ellenére orális szexre veszi rá a nőt a barátságra hivatkozva...
2015. szept. 14. 09:05
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy spórolni akar...egyébként sem jár fizetős csajokhoz... Inkább a "bonyodalmat" akarja elkerülni... de mi van akkor, ha hosszabb ideig csináljuk és a végén beleesek? Mert most annyi a helyzet, hogy nagyon szeretem, ragaszkodom Hozzá - de csak úgy, mint legjobb baráthoz. De most felmerült bennem, hogy mennyire tartható ez a helyzet hosszabb távon?
2015. szept. 14. 09:29
 12/35 anonim ***** válasza:
93%

"Egy pasi miért akar ilyen dolgot egy "sebezhető" nőtől?"

Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de szerintem neked elsősorban arra lenne érdemes egy őszinte választ találni saját magadnak, hogy TE miért teszel meg ilyen dolgot egy olyan férfinak, akivel (elvileg) pusztán baráti viszony van köztetek, és aki ráadásul nem is független, meg hogy ez hogyan fér össze az egészséges önbecsüléseddel.

2015. szept. 14. 09:29
 13/35 anonim ***** válasza:
90%

Hogy te mekkora egy buta liba vagy, ilyet még életemben nem láttam, pedig azért elég sok nőt ismerek! :D

Mondjuk, ha pasi lennék, én is barátkoznék veled, aztán a szádba tolnám a farkam, hogy szopjál, szopjál kisborjú! :D

2015. szept. 14. 09:35
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Majd ezután jön ,hogy le akar feküdni veled.Èn nem itèllek el de sajnállak.
2015. szept. 14. 09:42
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, belegondoltál, felmérted a helyzetet, és szoptál magadnak egy barátot. Tiszta sor. Olvastam én már olyat is, hogy valaki szopott magának egy férjet :)
2015. szept. 14. 09:43
 16/35 A kérdező kommentje:
Nem akarok Vele lefeküdni és nem is erőlteti. Mint utóbb kiderült az orál közben még simogatni sem mert...
2015. szept. 14. 09:44
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Majd fel bátorodik.Akinek ilyen kèrèse van egy barátjához,attól minden kitelik.
2015. szept. 14. 09:46
 18/35 anonim ***** válasza:
93%
A sebezhető nő, nem keveri a barátságot, a prostituáltsággal és azt egy ilyen jött-ment senkiházi fazon nem, tudja hülyére venni.
2015. szept. 14. 09:49
 19/35 A kérdező kommentje:
Ez miért "prostituáltság"?
2015. szept. 14. 09:50
 20/35 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem "sebezhetőség". Én is érzelmileg sokszor labilis vagyok, de soha az életben nem mennék bele ilyenbe azzal, aki nem a párom. Egyből megszakítottam volna vele a "barátságot", ha ilyet kér. Egy szexuális tárgynak tekint, akitől most megkapta könnyedén, amit akart. És igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy nem barát az ilyen.
2015. szept. 14. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!