Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi miért akar ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi miért akar ilyen dolgot egy "sebezhető" nőtől?

Figyelt kérdés
Férfi-nő barátság, a pasi idősebb bő 15 évvel és foglalt. A nő szingli, érzelmes típus és ezt a pasi is tudja. Ennek ellenére orális szexre veszi rá a nőt a barátságra hivatkozva...
2015. szept. 14. 09:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
92%

Ebben mi a sebezhetőség egyébként? Ha valaki kedves veled, de leszopod. Szeretsz szopni, tiszta sor. Most erre mit mondjunk?

Szerintem hamarosan szaporodni fognak a férfi jó barátaid. :D

2015. szept. 14. 10:10
 22/35 A kérdező kommentje:
Igen, szeretem csinálni... de azért nem bárkivel...
2015. szept. 14. 10:11
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj kérdező, én is szeretek szopni, de még soha nem tettem utólag szemrehányást egy férfinak sem, hogy milyen izéééé már, hogy hagyta, hogy leszopjam...
2015. szept. 14. 10:17
 24/35 anonim ***** válasza:
89%
Én sem azt mondom, hogy mindenkivel. :) Szerintem te a foglalt férfiak álma vagy, akik szeretnek néha kicsit félrekacsintgatni. :)
2015. szept. 14. 10:18
 25/35 anonim ***** válasza:
83%

Remélem nem ő vagy, akire gondolok! Ismerős a szitu is, meg a körités is!

Tudod volt egy legjobb barátom, de nekem a barátság az szent, soha nem akartam volna megsz.patni, mert akkor már nem barátként tekintek rá!

És elhiheted a többieknek is, nekem is, hogy nem fog itt megállni.

A barátom kifogott egy ilyen pasit mint te. Ő se akarta elveszteni. A pasi is előadta mennyire barátok, nem akarna semmit. Csak pettinget! :/

Akkor sikerült őt lebeszélnem és ezért remélem, hogy nem ő vagy!

Pontosan avval árulta el magát, hogy mennyire szennyes alak, hogy -ki is mondja- sérülékeny a személyiséged, de mégis ezt csinálja. Egy barát ezt tudva, mióta kér ilyet?

Tudja jól, hogy ragaszkodsz! Fogadjunk nyiltan megmondta, hogy köztetek nem lehet semmi komoly, mert a családját nem hagyja ott!

Visszatérve!

Jellemtelenül visszaél avval, hogy sebezhető vagy, hogy érzelmileg zsarolható vagy. Tudja jól hogy nem akarod elveszteni és ezért BÁRMIT megtehet veled!

Ha az általunk felvázoltakon nem gondolkozol el, nem huzod meg a határt (nincs testiség egy barátságban!) ...

Akkor tényleg se önbecsülésed, se tartásod. Egy könyv leszel a polcrol, vagy kapca!

A felelősség a tied! Senkit nem hibáztathatsz majd!

2015. szept. 14. 10:25
 26/35 anonim ***** válasza:

Azért akar ilyen dolgot, mert pasi... és tudod, a férfiak bizonyos esetekben nem a fejükkel gondolkodnak.

Azt várod, hogy legyen tekintettel az érzéseidre, vállaljon azért felelősséget, miközben te magad erre képtelen vagy. Soha ne várj olyat, hogy egy másik ember tekintettel legyen rád, ha te magad nem vagy!

Ha számodra kellemetlen a szitu, ha kételyeid vannak, akkor van egy varázsszó: NEM.

2015. szept. 14. 12:15
 27/35 anonim ***** válasza:
82%
Mi van?? Te hül.ye vagy? Hány éves vagy? 15?? Akkor még talán azt mondnám, hogy jajj szegény kis naiv, butus kislány..nyisd már ki a szemed... na de elmúltál 20...basszus...akkor csak szimplán hü.lye vagy.
2015. szept. 14. 13:05
 28/35 anonim ***** válasza:
Ès ha lesz egy komoly kapcsolatod akkor is megteszed neki?
2015. szept. 14. 13:52
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
No remélem azért nem vagy annyira sebezhető, ha férfiak sora állna sorban előtted egy félreeső bokornál, hogy pipázd le őket, mert barátkoznának veled a későbbiekben...:) Kissé gyenge érzelmű vagy, nem sebezhető. Ugyanis az erős érzelmű emberek is sebezhetőek. Épp csak nem ilyen téren.
2015. szept. 14. 14:25
 30/35 anonim ***** válasza:
75%
szopol e borér?
2015. szept. 14. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!