Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne tőlem a házas férfi, aki így viselkedik velem?
Figyelt kérdés
Én nő vagyok, a férfinek van felesége, viszont a férfi azt mondta kedvel engem. Flörtöl velem, néha "véletlenül" hozzámér, mosolyog rám, stb. Mit szeretne tőlem ez a férfi?2015. szept. 13. 19:02
11/27 anonim válasza:
Na, most te vagy tényleg megjátszod a naivát, vagy ennyire butuska vagy.
Azért, mert csapja neked a szelet, egy percig ne gondold, hogy szeret téged. Ez nem így megy.
De már értem, miért téged választott félrelépése tárgyaként, téged sem sokáig kell majd győzködni, mert kb. az első kedves szóra szét fogod tenni a lábaidat, meggyőződve arról, hogy szerelmes beléd és ez örökre szól.
12/27 anonim válasza:
Bántóan hülye vagy, komolyan. Mindent elhiszel, amit valaki mond?? Az ilyen csak dugni akar és kész.
13/27 A kérdező kommentje:
Az egyik nap én úgy érzékeltem hogy meg akar csókolni engem,
aznap este pedig ő azt mondta a feleségének hogy szereti.
Ha szereti a feleségét miért akart megcsókolni?
Én nem hagytam a csók, szerintem még korai.
2015. szept. 13. 19:21
14/27 anonim válasza:
Nincs oda érted, csak üríteni akar egyet, és téged talált elég butuskának hogy befűzzön.
15/27 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ennyire naiv vagy. Kicsit túljátszod... (Ha meg nem, akkor mond már meg mi a jó abban hogy harmadik leszel a sorban az asszony meg a gyerek mögött?)
16/27 anonim válasza:
Szerinted miért kellene kizárnia annak, hogy szeret egy nőt, hogy egy másikat meg akarjon dugni? Áruld már el.
17/27 A kérdező kommentje:
Nem csak szexet akar, nem akar kihasználni. Nem értem ha szereti a feleségét, ha valóban így van mit akar tőlem?
2015. szept. 13. 19:29
18/27 A kérdező kommentje:
Szexet a feleségétől is kaphat.
2015. szept. 13. 19:30
19/27 anonim válasza:
Komolyan kívánom,hogy dug*ál vele,legyél szerelmes,mint az állat,és koppanj egy akkorát,hogy a föld is beszakadjon.Most már csak azért is,mert ilyen buta liba,mint te ,nincs mégegy.És soha nem fogja elhagyni a családját.Ez tuti.
20/27 anonim válasza:
És most írd ki hogy vicc volt, mert ez tuti kamu kérdés. Ennyire nem lehet naiv felnőtt nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!