Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú aki 20 körüli létére 40+ éves nőbe szeretett bele és bemutatta a szülienek?
A 40+éves nőci, ne csodálkozzon ha az anyucid megrángatja, és kipenderítí az otthonotokból.
Ha a fiam lennél, én ezt tenném a vén libával.
En ismerek kozelrol ilyen szemelyt. A fiu 26, a no 40 plussz. Meg egesz hol neznek ki egymas mellett, mivel a no siman letagadhat 10, akar 20 evet is!!!
Mar nem egyszer vitt haza a fiu idos holgyeket baratnojekent, a legdurvabb az 56 eves volt....
Az edesanyja mindet elfogadta, a jelnlegivel sincs baja, sot, nagyon rendes es aranyos no, en is nagyon kedvelem.
Annyi hogy majd a kesobbiekben lesznek hatalmas kulonbsegek kettojuk kozott, de persze ezt ok tudjak.
Most sokan nagyot fogtok nézni, de ezeket a kérdéseket annyira szeretem. Nálunk mondjuk fordított a helyzet, de:
apukám 64 éves, anyukám pedig 38. Én 16. A papám testvére 68, az ő felesége is 41-2. A fiúk 19 éves és mindegyik "barátnője" 40 körül van. Tehát vannak ilyen esetek. Viszont amikor a nő sokkal idősebb az tényleg baj lehet, hisz amikor a férfi szeretne majd gyereket a nő addigra már nem tud szülni.
Lehet, hogy jól működő kapcsolat alakul ki egy 20 és 40 éves között, itt olvashatunk is példát rá egy fiútól; szerelmes a nőbe, csak akkor fog bukni az egész, ha szerelemből gyermeket is szeretne, mert a 40 fölöttiek már nem olyan jók szülés terén..:)
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy amíg jól érzi magát a két fél, addig a kor egyáltalán nem számít; persze idővel kijönnek bizonyos "ellentétek" a kor miatt, például más az érdeklődési köre egy 20 meg egy 40-50 évesnek, de ha meg tudják maguk közt oldani, akkor egy jó párkapcsolat is kialakulhat a két fél között. Annyi a baj, hogyha a fiú a fiatalabb fél és családot is szeretne, akkor az a kapcsolat végét jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!