Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitség! Nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitség! Nem tudom mit tegyek, a párom gyereket szeretne?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk nagyon jó: soha nem veszekszünk,mindenben segít a párom és mellettem áll,támogat,és szeret.

Eddig mindig védekeztünk, de a mai a 2. alkalom hogy védekezés nélkül szerette volna. Ez nagyon furcsa volt 3 év után hirtelen, egy olyan férfitől aki végtelenül megfontolt és kimért. Soha nem tesz olyat ami az akarata ellen lenne vagy bizonytalan útra sodorná. Ebből egyből megértettem hogy gyereket szeretne. Miután felfogtam ezt a tényt teljesen leblokkoltam. A gyermekvállás témája eddig soha nem került elő közöttünk. Én félek az anyaságtól, retteg összintén. Képtelen vagyok magam elképzelni anyaként, képtelen lennék a szüleim elé állni egy kisbabával a karomba, a terhesség képe is riasztó számomra. Sokszor álmodtam azt hogy született egy kisbabám és sírva könyörögtem azért hogy visszaadjam és elvigyék tőlem. Ilyenkor felriadtam álmomból rendszerint.

Félek és remegek még a gondolattól is.

Azt mondta hogy neki nincs problémája ha teherbe esek úgyis 3 éve vagyunk együtt. Mellettem lesz, családként fogunk élni. Ő ezt szeretné. De ha szeretnék élni akkor odaadhatom neki (lemondhatok róla) és felneveli egyedül.

Bár ha szakítani szeretnék akkor azt is elfogadja. 1 hetet kaptam arra hogy döntést hozzak.

A párom idősebb nálam, diplomás,megtakarított pénze van (ez több milliós vagy max. tíz-húsz milliós összeg nem tudom pontosan),van egy 9 éves felsőkategoriás autója és lakása.

Én még tanulok, nincsen saját keresetem, a szüleim segítenek anyagilag.

Nem tudom mit tegyek, annyira felzaklatott mindez hogy alig bírtam hazajönni.

2015. szept. 6. 22:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez most a kapsolatotok vege. O akar gyereket, te nem. Ennyi. Az meg mar milyen beteges gondolat hogy szulj es mondj le rola majd o felneveli....mi vagy te? Keltetogep? A pasi gaz. Nagyon gaz.
2015. szept. 7. 08:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Sokan leírták már, én is csak ismételni tudom. Normális esetben a gyereknek úgy kellene érkeznie, hogy előtte ti ketten megbeszélitek, hogy akarjátok. És ha igen, akkor hajrá! Ha viszont te nem akarod, akkor ne kényszerítsen ebbe bele.

Ültesd le és beszéljetek a dologról. Mondd el neki, hogy a gyerekvállalás nem úgy történik, hogy ő ad neked egy határidőt, amíg döntést kell hoznod. És hogy gyereket nem olyan kapcsolatba kellene szülni, ahol egyáltalán felmerül, hogy az egyik fél lemond róla és otthagyja a másiknak.

Nehéz, de legyél nagyon határozott! Ha nem akar védekezni, akkor ne szexelj vele! Egyébként jó ha tudod, hogy ez is a szexuális erőszak egyik fajtája, amikor a másik fél nem engedi, hogy úgy védekezz vagy ne védekezz, ahogy neked tetszik. Különösen hogy rettegsz az anyaságtól, és ezt ő tudja is. Elképesztő...

Egyébként én, ha jól tippelek, néhány évvel idősebben ennél a pontnál mondanám neki azt, hogy vége. Mert vannak dolgok, amiket nem lehet elfogadni. Ez is egy ilyen.

2015. szept. 7. 08:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Igazán gyönyörű és őszinte kapcsolat, gratulálok hozzá!
2015. szept. 7. 10:01
 14/20 anonim ***** válasza:

+1 ehhez:

>"Semmiképpen se menj bele a gyermekvállalásba, mert nyilvánvaló, hogy nagyon nem akarod!

A párodnak meg >>kell<< értenie, hogy te ezt az egészet nem akarod. Amennyiben nem érti meg, külön kell mennetek. Neki olyan asszonykát kell keresni, aki már családot akar, neked pedig olyan pasit, aki szintén nem akar gyereket."

Ha nem akarod, ne menj bele.

2015. szept. 7. 10:04
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Akkor összegezem a válaszokat.

A nő a felsőbbrendű lény, mindig ő dönt, és senkinek semmi köze hozzá. A férfiak mind szemetek, és ők különben is maradjanak csöndben. Ha baj van, akkor csakis a férfi lehet a hibás.

Egyszerűbben: Döntsd el te, és ha esetleg rosszul döntesz, akkor okold a legközelebbi férfit.

Hoppá, már megint... Hölgyeim, szép napot, és jöhetnek a piros pacsik. :-)

2015. szept. 7. 12:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, te azt vallod, joga van az egyik félnek ráerőltetni a gyereket a másikra? Érdekes, férfitársaid inkább panaszkodni szoktak, amikor az asszony "elfelejti" bevenni a tablettát. Akkor hogy is van ez? Én nem hiszem, hogy a gyerek-kérdés olyan jelentéktelen kaliberű ügy lenne, amihez elég az egyik fél egyetértése. De ha szerinted mégis, akkor ajánlom figyelmedbe a családi kapcsolatok témakört, és győzködd a férfikat is, hogy úgy van rendjén, ha akaratuk ellenére gyerekük születik.
2015. szept. 7. 13:34
 17/20 pörölycápa ***** válasza:
100%

Sajnos a gyerekvállalás az egy olyan kérdés, amiben ha nem egyezik a két fél véleménye, akkor az általában a párkapcsolat végét jelenti. Persze ha szeretitek egymást, akkor meg lehet próbálni kompromisszumot kötni, hogy pl addig vártok a gyerekkel, amíg be nem fejezed a tanulmányodat. De ha egyikőtök sem hajlandó engedni, akkor kár folytatni a kapcsolatot. Lehet idővel neked is változik a véleményed a gyekervállalásról, teljesen érthető, hogy most még nem szeretnéd és ez a párod is megérthetné... elvégre a szülés azért nem egy 5 perces folyamat a számodra, amit csak úgy szívességből megteszel neki.

Szóval azt tudom ajánlani, hogy ülj le vele egy hosszú beszélgetésre arról, hogy ki hogy képezli el a jövőt, ki mit szeretne / nem szeretne, őszintén mondd el neki az aggodalmaidat és a vélaményedet a gyekervállalásról. És ha nem tudtok egy mindkettőtök számára megfelelő jövőképet kialakítani, akkor ez sajnos azt jelenti, hogy nincs jövője a kapcsolatnak, kár erőltetni.

Nekem is ért már azért véged kapcsolatom, hogy más elképzelésünk volt a jövőről. Vagyis a párom mindenképp valahol a távol-keleten képzelte el az életét, nekem meg eszem ágában sincs odaköltözni. Úgyhogy hiába volt szuper a kapcsolat, úgy döntöttünk, hogy jobb lesz ha külön utakon folytatjuk az életünket.

A 15-öshöz pedig... senki sem erőltethet rá semmit senkire, nemektől függetlenül. Egyébként meg a nő nem felsőbbrendű, viszont neki kell kihordania, megszülnie, szoptatnia a gyereket, őt fenyegetik a terhességgel járó kockázatok, szóval hadd döntse el ő, hogy mikor akarja ezeket bevállalni...

Egyébként 22L

2015. szept. 8. 03:36
 18/20 anonim ***** válasza:

És miután ő egyedül eldöntötte, utána majd a törvények segítségével, kényszeríti ki a pénzét a férfiaknak. Most még a szokásosnál is álszentebbek vagytok.

Te is ha tovább látnál az orrodnál, sok nővel együtt, akkor láthattad volna, hogy alapjaiban ugyanazt írtam, amit te, más szavakkal. Tény, hogy kellene hozzá egy kis szövegértés...

Igaz az összegzés jobban érdekel, mert az telibe talált. Csak fáj az igazság. Csak az a baj, hogy a struccot is megették, hiába nem látta az oroszlánt.

De itt legalább névtelenül, a legkisebb felelősség, és a másik szemébe nézése nélkül kiélhetitek a femináci hajlamaitokat, ócsárolhatjátok a férfiakat. Remélem megérem, hogy 100%ban ti fogtok uralkodni, kiváncsi vagyok, hogy mit tesztek majd egymással, amikor már nem lesz közös ellenségetek.

2015. szept. 8. 13:06
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A párom mindenképpen gyereket szeretne a jövőben, én nem vagyok ebben olyan biztos meg. A kezdeti sokon túljutottam mar, de egyetértek az utolsó előtti válaszoló lánnyal miszerint a nőn van a hangsúly és nem a férfin. A nőnek kell kihordania, orvoshoz járnia, szülnie, az első honapokban a kicsi mellett lennie.

Úgy érzem hogy túl fiatal vagyok , felek a felelősségtől, nem tudom hogy tudnám anyaként megállni a helyem.

26/n 38/f

2015. szept. 8. 14:20
 20/20 anonim ***** válasza:
38 éves férfitől természetes, hogy gyereket szeretne, mégis mit gondoltál, majd 50 évesen akar gyereket?
2015. szept. 8. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!