Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 2 hónapja terhes, mit tegyek?
Február óta járunk. Kétszer már szakítottunk, de kibékültünk. Sokszor veszekedtünk...Gyereket egyáltalán nem akartam. Meg sem beszélte velem. Ő 23 éves, én 29.
Egy jó pár hónapja nincs munkája, mert egy ruhaboltban felmondtak neki a próbaidő alatt, előtte pultos volt egy pubban.
Szemét vagyok tudom, de én nem akarom ezt a gyereket. Ő azt mondta, hogy védekezik, a tablettára is adtam pénzt. Én ellenzem az abortuszt, tehát ilyenre nem kérem. De könyörgöm mit tegyek? Egy hónapja már itt lakik nálam. Én nem láttam rajta terhességi rosszullétet, igaz egész nap dolgozom. Nem a terhesség elején szólt, tehát egy darabig nem is tudtam róla. Most Facebook-on már fotókat posztol az uh-felvételről. Úgy érzem becsaptak. Mit tegyek?
Nem értem, miért kellene együtt maradni a gyerek miatt? Ezek után valószínű nem is tudnãtok együtt élni. Rendesen megvezetett a nő, egy utolsó féreg dolog amit csinált. Neked kell eldönteni mit akarsz.
Én gondolkodás nélkül kivágnám, mint a taknyot, kezébe adnám az abortuszra a pénzt és viszlát. Ez pontosan ugyanolyan, mint az ő viselkedése, hogy felcsináltatta magát.
Zavard el a náthásba, és ha leellett, csináltass apasági vizsgálatot.
Jogosan érzed magadbecsapva, bár húzhattál volna gumit is. Most már késő bánat, de most légy észnél.
16-os! NAGYON IGAZAD VAN!!! A gyerek érdeke is ez a kapcsolat! A gyermeknek az a legjobb, ha békében cseperedik fel, szeretetben, és nem pedig feszült légkörben, egymást nem szerető szülők mellett. A gyermek ösztönösen megérzi a dolgokat. Sok erőt kívánok! Ha szíved azt súgja, hagyd ott ezt a nőt!!!
Minden jót!
A szitu nálam pont az ellenkezője!
30 évesen én dobtam ki a kedves apukát, mert állandóan hazudozott, ahogy a mai napig, és hihetelenül ajjas is. Nem részletezném. És inkább nevelem egyedül a gyermekemet, mint egy alkesszel együütélve, aki csak élősködni tudott. Azóta én vagyok a szemétléda. Én sem terveztem a gyermeket, de így alakult. Az apa tud róla. Közölte hogy alaságit akar, mondtam jó, aztán jött azzal, hogy vetessem el, de nem vagyok hülye, most meg közölte, hogy lemondd róla. Nem kérek tőle semmit, sőt nem is akarok tőle semmit, még a gyereknek sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!