Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm 2 hónapja terhes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 2 hónapja terhes, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Február óta járunk. Kétszer már szakítottunk, de kibékültünk. Sokszor veszekedtünk...Gyereket egyáltalán nem akartam. Meg sem beszélte velem. Ő 23 éves, én 29.

Egy jó pár hónapja nincs munkája, mert egy ruhaboltban felmondtak neki a próbaidő alatt, előtte pultos volt egy pubban.

Szemét vagyok tudom, de én nem akarom ezt a gyereket. Ő azt mondta, hogy védekezik, a tablettára is adtam pénzt. Én ellenzem az abortuszt, tehát ilyenre nem kérem. De könyörgöm mit tegyek? Egy hónapja már itt lakik nálam. Én nem láttam rajta terhességi rosszullétet, igaz egész nap dolgozom. Nem a terhesség elején szólt, tehát egy darabig nem is tudtam róla. Most Facebook-on már fotókat posztol az uh-felvételről. Úgy érzem becsaptak. Mit tegyek?

2015. szept. 5. 19:55
1 2 3
 11/29 Költőnő? ***** válasza:
91%

Gyerekről vagy köteles gondoskodni nem anyukáról.

Hányni tudnék az ilyen nőnemű egyedektől.

2015. szept. 5. 20:53
 12/29 anonim ***** válasza:
46%
engem a párom elhagyott 3 hete... 8 hetes terhes vagyok tőle.. ő nem tudja mert nem akart gyereket. családom segít szerencsére...nem mondtam el neki MERT SZERETEM ÉS NEM KÉNYSZÍRHETEM RÁ. ha szeretne az a nő akkor ő se a nyakadon lenne hanem hagyna élni és a gyerekre kellene szánnod pénz nem arra a nőre. Nekem meg szerencsére van lakásom és állásom ez megint más.. és én 34 éves vagyok nem egy 23 éves csitri... sok sikert ehhez a nőhöz.. HAJJJRÁÁÁÁ PONTOAZZTOK LE HA NEM TETSZIK :D
2015. szept. 5. 21:03
 13/29 anonim ***** válasza:
7%
12-nél is pont van:)
2015. szept. 5. 21:07
 14/29 anonim ***** válasza:
nálam miért? :D 12# írd már le :D nekem exem nem tudja és jobb is..
2015. szept. 5. 21:13
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
3. Rosszul tudod. Együtt kell maradni a gyerek miatt. Azért, h ne egyetlen szülő nevelje a kettő helyett, és emiatt ne legyen úgy elb..va az élete, mint az enyém. Csak neked, hármaska könnyű a páholyból pofázni.
2015. szept. 5. 21:14
 16/29 anonim ***** válasza:
96%
Egy gyereknek rosszabb állandó feszültségben felnőni úgy, hogy a szülei folyton marják egymást, mint elvált szülőkkel de békében. Tapasztalatból mondom...
2015. szept. 5. 21:15
 17/29 anonim ***** válasza:
72%

Rakd ki még most. Költözzön el, éljen meg maga.

Amint megszületik a gyermek, kérheted a dns tesztet.

Ha a tiéd, meghatározzák a gyerektartást és a láthatást, ha kérvényezitek. Amennyiben nem, közös a felügyelet.

Azt tanácsolnám, hogy látogasd, amilyen gyakran tudod, a gyermek nem tehet semmiről. Fizesd a kötelező gyt-t. Az anyával ne állj szóba, nem érdemel semmit egy ilyen utolsó szuka.

2015. szept. 5. 21:47
 18/29 anonim ***** válasza:
27%
Na most én nem igazán értem, miért a nő a szemét, aki a nyakadon van, holott te írtad, fél éve vagytok együtt, rossz a kapcsolat, de te mégsem hagytad el, sőt, azt is hagytad, hogy hozzád költözzön. Miért felelt meg számodra eddig ez az állapot? Senki nem tart a fejedhez pisztolyt, hogy vele legyél, de nyilván volt egysmás, ami igenis mellette tartott, szóval nem csak a nő az, aki érdekből lehet melletted. Ráadásul ha nem akarsz gyereket, és nem szereted a nőt, miféle hülye elképzelés már, hogy ellenzed az abortuszt, úgyhogy nem kéred rá? Ha két hónapos terhes, még megszakítható. Ha megmondod a nőnek, hogy nem akarsz vele közös jövőt és közös gyereket, max a gyerektartással járulsz a gyerekhez, ha megtartja (ami elég elenyésző összeg), akkor nem fogja megtartani, ha valóban csak meg akar fogni a dologgal. Az a baj, hogy téged nem kell, hogy becsapjanak, mert saját magadból csinálsz áldozatot.. 29 évesen hogy lehetsz ennyire teszetosza?
2015. szept. 5. 22:21
 19/29 anonim ***** válasza:
97%
Február óta jártok, és kétszer szakítottatok, 2 hónapja terhes, illetve egy hónapja él nálad. A két szakítás február előtt volt, vagy azóta? 2 hónappal ezelőtt (amikor teherbe esett) együtt voltatok?
2015. szept. 5. 22:32
 20/29 anonim ***** válasza:
8%
Segíjkére még van esély... Ha elég gerinctelenek vagytok összehozhattok elég pénzt. Az is segít, ha szép fekete hajatok van, kicsit kreolok vagytok és jó akcentussal tudjátok kiejetei a kövi mondatokat: "há mos mé" "ákkor itt hágyom a gyereket jegyzőúr etesse mágá"
2015. szept. 5. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!