Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 2 hónapja terhes, mit tegyek?
Február óta járunk. Kétszer már szakítottunk, de kibékültünk. Sokszor veszekedtünk...Gyereket egyáltalán nem akartam. Meg sem beszélte velem. Ő 23 éves, én 29.
Egy jó pár hónapja nincs munkája, mert egy ruhaboltban felmondtak neki a próbaidő alatt, előtte pultos volt egy pubban.
Szemét vagyok tudom, de én nem akarom ezt a gyereket. Ő azt mondta, hogy védekezik, a tablettára is adtam pénzt. Én ellenzem az abortuszt, tehát ilyenre nem kérem. De könyörgöm mit tegyek? Egy hónapja már itt lakik nálam. Én nem láttam rajta terhességi rosszullétet, igaz egész nap dolgozom. Nem a terhesség elején szólt, tehát egy darabig nem is tudtam róla. Most Facebook-on már fotókat posztol az uh-felvételről. Úgy érzem becsaptak. Mit tegyek?
Gyerekről vagy köteles gondoskodni nem anyukáról.
Hányni tudnék az ilyen nőnemű egyedektől.
Rakd ki még most. Költözzön el, éljen meg maga.
Amint megszületik a gyermek, kérheted a dns tesztet.
Ha a tiéd, meghatározzák a gyerektartást és a láthatást, ha kérvényezitek. Amennyiben nem, közös a felügyelet.
Azt tanácsolnám, hogy látogasd, amilyen gyakran tudod, a gyermek nem tehet semmiről. Fizesd a kötelező gyt-t. Az anyával ne állj szóba, nem érdemel semmit egy ilyen utolsó szuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!