Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 2 hónapja terhes, mit tegyek?
Február óta járunk. Kétszer már szakítottunk, de kibékültünk. Sokszor veszekedtünk...Gyereket egyáltalán nem akartam. Meg sem beszélte velem. Ő 23 éves, én 29.
Egy jó pár hónapja nincs munkája, mert egy ruhaboltban felmondtak neki a próbaidő alatt, előtte pultos volt egy pubban.
Szemét vagyok tudom, de én nem akarom ezt a gyereket. Ő azt mondta, hogy védekezik, a tablettára is adtam pénzt. Én ellenzem az abortuszt, tehát ilyenre nem kérem. De könyörgöm mit tegyek? Egy hónapja már itt lakik nálam. Én nem láttam rajta terhességi rosszullétet, igaz egész nap dolgozom. Nem a terhesség elején szólt, tehát egy darabig nem is tudtam róla. Most Facebook-on már fotókat posztol az uh-felvételről. Úgy érzem becsaptak. Mit tegyek?
Ezt besz optad!Gerinctelen féreg az ilyen nő,de a kisbaba nem tehet semmiről.
Sajnos nem tudok tanácsot adni.Sajnállak.
Aki nem h_lye, az gumit húz. Az a legbiztosabb.
Boldog apaságot kívánok, és remélem, nem vezstek össze a kicsi nevén!
ha nincs bejelentett munkahelye sem, akkor pénz se sok lesz....szóval kidolgozhatod majd a beled...
De ugyanakkor senki sem mondta, hogy egy gyerek miatt együtt kell maradni....
Visszacsinálni már nem lehet, gumit is húzhattál volna, akkor még kisebb az esély.
Amúgy meg kétszer szakítottatok, biztos tőled van?
Enyhe kifejezés, hogy becsaptak. Alaposan félreismerted ezt az önző, hazug, hülye nőt. Egyébként szereted még? Bár akkor is dobnod kellett volna már nagyon rég. Mi van a szüleivel? Nincs egy barátnője, rokona, akihez mehetne? Mondd meg neki, hogy sürgősen keressen munkát és egy másik lakást, mert te nem tartod el őt - főleg ezek után.
Amúgy láttad te már ezeket a felvételeket, vagy csak az internetre tudja felpakolni őket? Ha megbizonyosodtál róla, hogy nem kacsa az egész, akkor a szülés után csináltass majd apasági tesztet. Ezek után meg gondoskodj a gyerekről - ha tényleg van és a tiéd -, máskor pedig mindig húzz gumit.
Nem értem minek vagytok még együtt... Ennyire jó a szex vagy mi? Ha egy ember egy 7 hónapos kapcsolat alatt 2x is szakít, az nem véletlen...
Sajnállak, de magadnak csináltad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!