Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm 2 hónapja terhes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 2 hónapja terhes, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Február óta járunk. Kétszer már szakítottunk, de kibékültünk. Sokszor veszekedtünk...Gyereket egyáltalán nem akartam. Meg sem beszélte velem. Ő 23 éves, én 29.

Egy jó pár hónapja nincs munkája, mert egy ruhaboltban felmondtak neki a próbaidő alatt, előtte pultos volt egy pubban.

Szemét vagyok tudom, de én nem akarom ezt a gyereket. Ő azt mondta, hogy védekezik, a tablettára is adtam pénzt. Én ellenzem az abortuszt, tehát ilyenre nem kérem. De könyörgöm mit tegyek? Egy hónapja már itt lakik nálam. Én nem láttam rajta terhességi rosszullétet, igaz egész nap dolgozom. Nem a terhesség elején szólt, tehát egy darabig nem is tudtam róla. Most Facebook-on már fotókat posztol az uh-felvételről. Úgy érzem becsaptak. Mit tegyek?

2015. szept. 5. 19:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%

Ezt besz optad!Gerinctelen féreg az ilyen nő,de a kisbaba nem tehet semmiről.

Sajnos nem tudok tanácsot adni.Sajnállak.

2015. szept. 5. 19:57
 2/29 anonim ***** válasza:
79%

Aki nem h_lye, az gumit húz. Az a legbiztosabb.

Boldog apaságot kívánok, és remélem, nem vezstek össze a kicsi nevén!

2015. szept. 5. 19:58
 3/29 anonim ***** válasza:
51%

ha nincs bejelentett munkahelye sem, akkor pénz se sok lesz....szóval kidolgozhatod majd a beled...

De ugyanakkor senki sem mondta, hogy egy gyerek miatt együtt kell maradni....

2015. szept. 5. 20:01
 4/29 anonim ***** válasza:
87%

Visszacsinálni már nem lehet, gumit is húzhattál volna, akkor még kisebb az esély.

Amúgy meg kétszer szakítottatok, biztos tőled van?

2015. szept. 5. 20:03
 5/29 anonim ***** válasza:
87%
Tedd ki. A gyerekért meg vállald a felelősséget, ha valóban kiderül, hogy a tiéd.
2015. szept. 5. 20:04
 6/29 anonim ***** válasza:
15%
Ő azt mondta, hogy védekezik, a tablettára is adtam pénzt. ha ezt mondta minek gumit huzzni? hát tipikus nő egy gyerekkel akar megfogni téged hogy ne hagyd ott! nagyon nem tudsz tenni ellene semmit viseld el
2015. szept. 5. 20:11
 7/29 anonim ***** válasza:
22%
Így akar magához láncolni. Aljas, gennyes nő az ilyen. Én csináltatnék a helyedben apasági vizsgálatot. Jogod van hozzá. Mi van, ha nem is a tiéd a gyerek? > szakítottatok 2x...tudod mennyi zabigyereket tart el más férfi, akiről szenttül meg vannak győződve, hogy az övék? Amerikában pl minden 10. gyerek zabigyerek.
2015. szept. 5. 20:16
 8/29 anonim ***** válasza:
46%

Enyhe kifejezés, hogy becsaptak. Alaposan félreismerted ezt az önző, hazug, hülye nőt. Egyébként szereted még? Bár akkor is dobnod kellett volna már nagyon rég. Mi van a szüleivel? Nincs egy barátnője, rokona, akihez mehetne? Mondd meg neki, hogy sürgősen keressen munkát és egy másik lakást, mert te nem tartod el őt - főleg ezek után.

Amúgy láttad te már ezeket a felvételeket, vagy csak az internetre tudja felpakolni őket? Ha megbizonyosodtál róla, hogy nem kacsa az egész, akkor a szülés után csináltass majd apasági tesztet. Ezek után meg gondoskodj a gyerekről - ha tényleg van és a tiéd -, máskor pedig mindig húzz gumit.

Nem értem minek vagytok még együtt... Ennyire jó a szex vagy mi? Ha egy ember egy 7 hónapos kapcsolat alatt 2x is szakít, az nem véletlen...

Sajnállak, de magadnak csináltad...

2015. szept. 5. 20:19
 9/29 anonim ***** válasza:
Ha téged szeretne ez a nő, akkor inkább elhagyna-gyerekkel a hasába egy szó nélkül, még csak sejtésed se lenne róla, hogy terhes, de nem telepedne rád és nem ezt csinálná, mint amit írsz. Komplett hülyének néz téged. Tedd ki, ez a legjobb amit tehetsz.
2015. szept. 5. 20:21
 10/29 anonim ***** válasza:
97%
így,hogy munkanélküli és nem lesz semmi anyagi támogatása mint a táppénz,gyes,gyed,elég csúnya jövő elé nézel,mert 3 embert eltartani 1 magyar fizuból az kb a művészet szint.
2015. szept. 5. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!