Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját bevallásuk szerint boldog párkapcsolatban élő nőknek valóban elég meglátni egy férfit a múltjukból, vagy egy bókot kapni a kollégától és máris "nem tudják, hogy mit csináljanak"?
Rám nem jellemző. A bókot mindíg csupán egy udvarias gesztusnak tekintettem sosem gondoltam mellé többet.
Igaz, én elég vak vagyok az ilyenhez kokrétan ha nem üvöltik a képembe az érzelmeiket nem veszem észre.
#10: Egy. A homokosok tudtommal nem utálják a nőket. Kettő. A nőkről való általános vélekedés még nem egyenlő a homokosságra való hajlammal. Három. Borzalmasan rossz útbaigazító vagy. Négy. Az meg kicsit se zavarjon, hogy nemhogy velem nem állnak szóba a nők (mert pechemre szóba állnak), hanem nekem sincs szükségem az alantas, képmutató, hisztis, hazug fajtátokra. Öt. Aki a kormányt szidja, még nem akar koalíciót kötni velük. Most ezt szűkítsd le rám és a nőkre. Hat. A lőtéri kutyát szívesebben befogadom és eltűröm, mint akármelyik sunnyogó, hazudozó, köpönyegforgató libát. Hét. A 70-30%-os arányt fel kéne cserélni, kicsit közelebb állna a valósághoz.
Akarsz még hozzáfűzni valamit a vagdalkozásaidhoz?
12.
Nem érdekel mi vagy. Felőlem lehetsz rézfas.zú bagoly is a Holdon. A lényeg az, hogy nem látod a fától az erdőt. Azért mert volt pár rossz tapasztalatod, ontod magadból a sz.art. Minden nő (de minimum a fele) hazug, sunyi, retek. Szerinted. Utálod őket. Most ne mondd már nekem azt, hogy ez normális és tök korrekt?
Bezzeg ha én azt mondanám, hogy a pasik mind sz.exmániás, hűtlen szemétládák....... És ezzel nem is biztos hogy messze állnék az igazságtól...... Biztos mindenki egyetértene velem, nem? De én még mindig nem általánosítok. ;)
13.
Szerinted ámítástechnika a te védelmedre szorul? Vagy netán szerelmes vagy belé?
Sokszor kapok bókokat, nemritkán konkrét ajánlatokat.
Az a baj, hogy az én házasságom TÉNYLEG boldog. Így legfeljebb jót mosolygok ezeken.
Persze azért mert valaki ezt mondja biztos mindenki így érez :D Ó de szeretem az itteni intelligencia színvonalát... persze tudom, hogy igazából ezek uszító, troll kérdések, hogy minket nőket ócsároljatok, de akkor is, legalább próbáljatok már valami igényesebb hazugságot összehozni.
Kérdésedre válaszolva: teljesen biztos, hogy van ilyen nő, de az max magának hazudja és másoknak, hogy a párkapcsolata boldog. Sőt biztosan van ilyen férfi is. Annyi különféle ember van.
Saját magamból kiindulva nem. Én tényleg boldog párkapcsolatban élek, mióta együtt vagyunk (4-5 év ) próbált már ex is visszajönni, újak is jönni mégsem zavarodtam össze. Ha nem lenne boldog a párkapcsolatom, akkor biztos máshogy kezeltem volna ezeket, mint ahogy mindenki.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!