Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Saját bevallásuk szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját bevallásuk szerint boldog párkapcsolatban élő nőknek valóban elég meglátni egy férfit a múltjukból, vagy egy bókot kapni a kollégától és máris "nem tudják, hogy mit csináljanak"?

Figyelt kérdés
Ezt nem én állítom, hanem ők, saját magukról. Számomra ez döbbenetes.

2015. szept. 3. 12:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Rám nem jellemző. A bókot mindíg csupán egy udvarias gesztusnak tekintettem sosem gondoltam mellé többet.

Igaz, én elég vak vagyok az ilyenhez kokrétan ha nem üvöltik a képembe az érzelmeiket nem veszem észre.

2015. szept. 3. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
27%

#10: Egy. A homokosok tudtommal nem utálják a nőket. Kettő. A nőkről való általános vélekedés még nem egyenlő a homokosságra való hajlammal. Három. Borzalmasan rossz útbaigazító vagy. Négy. Az meg kicsit se zavarjon, hogy nemhogy velem nem állnak szóba a nők (mert pechemre szóba állnak), hanem nekem sincs szükségem az alantas, képmutató, hisztis, hazug fajtátokra. Öt. Aki a kormányt szidja, még nem akar koalíciót kötni velük. Most ezt szűkítsd le rám és a nőkre. Hat. A lőtéri kutyát szívesebben befogadom és eltűröm, mint akármelyik sunnyogó, hazudozó, köpönyegforgató libát. Hét. A 70-30%-os arányt fel kéne cserélni, kicsit közelebb állna a valósághoz.

Akarsz még hozzáfűzni valamit a vagdalkozásaidhoz?

2015. szept. 3. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
10 es egy bunkó tirpák azt se tudja mi a helyzet csak beszél itt össze vissza mint valami fogyatékos
2015. szept. 3. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Egy párkapcsolat azért boldog, mert az ember (a nő vagy férfi) tudja, soha nem találna olyat, aki jobban illik hozzá. Nem hiányzik számára semmi a kapcsolatból. Akinek egy bók ilyen mértékben hiányzik a kapcsolatából, az hogy lehetne boldog? Annak viszont nem tudsz mit kínálni, akinek semmi nem hiányzik az életéből, ami számára fontos. Mivel egy nő alapból nem jár olyan emberrel, akit nem tart vonzónak kívül-belül, egy biztos és tökéletes kapcsolatból nem fog senki kilépni egy bizonytalan, tökéletesnek vélt kapcsolat kedvéért. Ez kizárólag a boldogtalan kapcsolatokra jellemző, vagy a társfüggő férfiakra/nőkre, akik összejönnek bárkivel, csak legyen mellettük valaki, ez egy darabig boldoggá is teszi őket, aztán keresni kezdik azt, aki nem csak nemében, hanem tulajdonságaiban is megfelel az igényeiknek.
2015. szept. 3. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

12.

Nem érdekel mi vagy. Felőlem lehetsz rézfas.zú bagoly is a Holdon. A lényeg az, hogy nem látod a fától az erdőt. Azért mert volt pár rossz tapasztalatod, ontod magadból a sz.art. Minden nő (de minimum a fele) hazug, sunyi, retek. Szerinted. Utálod őket. Most ne mondd már nekem azt, hogy ez normális és tök korrekt?

Bezzeg ha én azt mondanám, hogy a pasik mind sz.exmániás, hűtlen szemétládák....... És ezzel nem is biztos hogy messze állnék az igazságtól...... Biztos mindenki egyetértene velem, nem? De én még mindig nem általánosítok. ;)

13.

Szerinted ámítástechnika a te védelmedre szorul? Vagy netán szerelmes vagy belé?

2015. szept. 3. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Sokszor kapok bókokat, nemritkán konkrét ajánlatokat.

Az a baj, hogy az én házasságom TÉNYLEG boldog. Így legfeljebb jót mosolygok ezeken.

2015. szept. 3. 15:36
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Persze azért mert valaki ezt mondja biztos mindenki így érez :D Ó de szeretem az itteni intelligencia színvonalát... persze tudom, hogy igazából ezek uszító, troll kérdések, hogy minket nőket ócsároljatok, de akkor is, legalább próbáljatok már valami igényesebb hazugságot összehozni.

Kérdésedre válaszolva: teljesen biztos, hogy van ilyen nő, de az max magának hazudja és másoknak, hogy a párkapcsolata boldog. Sőt biztosan van ilyen férfi is. Annyi különféle ember van.

Saját magamból kiindulva nem. Én tényleg boldog párkapcsolatban élek, mióta együtt vagyunk (4-5 év ) próbált már ex is visszajönni, újak is jönni mégsem zavarodtam össze. Ha nem lenne boldog a párkapcsolatom, akkor biztos máshogy kezeltem volna ezeket, mint ahogy mindenki.

22/N

2015. szept. 3. 16:46
 18/18 I Transpire ***** válasza:
Én soha nem állítanék ilyet magamról, mivel nem igaz. :)
2015. szept. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!