Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a tőlem szegényebbek ne nézzenek beképzeltnek?
Gazdag családból származó lány vagyok, de én úgy érzem, hogy sose kérkedtem a pénzünkkel, nem járok méregdrága ruhákban, nincs kocsim, lakásom, hipermenő telefonom, stb, és tudom, hogy ez a pénz nem az enyém, nem én dolgoztam meg érte, ezért nem is szórom két kézzel. Viszont sok ember még így is beképzeltnek tart, de egyszerűen nem tehetek róla, hogy én megengedhetem magamnak a mozit, éttermet, koktélozást, nyaralást, ilyesmi, most ha egyszer telik rá, akkor miért ne mennék el néha? Ráadásul nem posztolom folyton a facebookra...
Lányokon és fiúkon is éreztem már ezt, de nem tudom, mit tehetnék ez ellen. Soha ne beszéljek olyanokkal, akik nálam szegényebbek? Vagy ne meséljek soha semmit, ami velem történt?
19/L
Azt hiszem tényleg nem kell ilyen emberekkel foglalkoznod.
Én nem vagyok gazdag, de amikor a barátaimmal vagyok, sokszor kapom őket azon, hogy valakit azért közösítenek, beszélnek ki mert van pénze.
És nem igazán értem, hogy miért csinálnak ilyet. Meg képesek olyat belevágni a tehetősebb emberek arcába, hogy van pénzed, akkor meg is hívhatsz. Mi a halál..
Ilyen emberekkel nem szabad foglalkozni, és jobb is inkább otthagyni őket, mert valószínűleg a legtöbb kihasználna.
DE fontos, hogy ne hagyd, hogy el általánosítsa az agyad ezt a helyzetet. Mert nem mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!