Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kellene reagálni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene reagálni az ilyen férfiakra, hogy ne tűnjek nagyon beképzeltnek, de kaphatónak sem?

Figyelt kérdés

30 éves, férjezett, kisgyerekes nő vagyok, egy viszonylag kis közösségben élek, ahol javarészt ismerek mindenkit a munkámból kifolyólag.

Az utóbbi egy-két évben azt vettem észre, hogy a 40+ férfiak egyre inkább keresik a társaságom, leplezetlenül bámulnak az utcán és néha még szóba is elegyednek velem, sőt! Volt, aki konkrét ajánlatot is tett, nem zavartatva magát, hogy velem volt a kisfiam is.

Annyira zavarba jövök tőlük, hogy sokszor nem is tudok normálisan reagálni, néha átnézek rajtuk, de akkor meg fellengzős libának gondolnak, hogy még udvariasan viselkedni sem tudok.

Ha viszont leállok velük kokettálni, akkor rögtön azt hiszik, hogy szabad a pálya. Alapjáraton mosolygós és vidám nő vagyok, nálam a köszönéshez ösztönösen jár a mosoly, de most úgy érzem, hogy ez már túl sok, mert felhívásnak veszik. Azt gondolná az ember, hogy ennyi idős korukra már benő a fejük lágya, de én úgy látom, hogy pont most hülyülnek meg...

2013. febr. 22. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
A köszönéshez tedd hozzá,hogy "ne haragudj(on),de sietek".
2013. febr. 22. 12:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt áthidalják úgy, hogy akkor a munkahelyemen kezdenek el bizalmaskodni, miközben én intézem az ügyeiket...
2013. febr. 22. 12:56
 3/9 anonim válasza:

Miért hülyülnek meg, csak mert vannak vágyaik? A férfiak amúgy is vizuális beállítottságúak, gondolj bele, ha Te lennél férfi, nem néznéd meg az ilyen nőket? Kétlem. Nekem is bejönnek a 30 körüli anyukák, van bennük valami emberfeletti szexualitás :)

F25

2013. febr. 22. 13:26
 4/9 A kérdező kommentje:
De csak nem nyomulsz rájuk, főleg ha ott a kisgyerek is!? Régen is megnéztek, nem ezzel van a baj. Hanem hogy ez azóta "fajult" el idáig, amióta férjem és gyerekem van... pedig egyáltalán nem kacérkodok velük, még az sincs, hogy felkínálom nekik magam. Csak valamiért sokkal vonzóbb lettem nekik amióta "érettebb" vagyok. Tényleg lenne valami plusz szexuális kisugárzás?
2013. febr. 22. 13:31
 5/9 anonim válasza:

Nem nyomulok rájuk, mert elhajtanának, mint a magzatvizet. 25 vagyok, de kb 21-22-nek nézek ki. Tescoban még személyimet is elkérik néha. :D

Ne kérdezd, van Bennetek valami kegyetlen izgató. Látok én is annyi szép anyukát, hogy erekcióm lesz rögtön. Elképzelem, hogy szétszerelmeskedném a lepedőt velük :P

Tudod, gyermekkel még izgatóbb vagy, lehet, hogy azt gondolják, ez egy komoly nő, mert gyereke van és ha Rád néznek az ugrik be nekik, hogy biztosan nagyon jó lehetsz a szexben. A 30-as nők verik a 20 éves lányokat. Nekem legalábbis ez ugrik be. Épp kérdezni akartam, hogy szerinted hogyan ismerkedhetnék meg hasonló hölggyel, aki mondjuk elvált? Olyanra nem mozdulnék rá, aki férjezett :)

2013. febr. 22. 13:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez a gyerekkel izgatóbb dolog azt hittem, hogy csak a férfiakra igaz, hogy a nők mennyire vonzónak találják a kisgyerekes apukákat :) de akkor most megnyugtattál, hogy ez fordítva is igaz :D

Szerintem egy elvált, főleg gyerekes nőhöz sokkal finomabban kell közeledni, mert lehet,hogy nagyon rossz tapasztalata van a házassága révén. Ráadásul nem tudod, mibe nyúlsz bele, nem biztos, hogy akarsz te egy olyan kapcsolatot, ahol túl sok a kötöttség a volt férjhez... Persze ha csak szexet akarsz, akkor simán a tudomására hozod, hogy vonzónak találod, de ne ígérj neki holtomiglan-holtodiglant, és akkor nem lesz kínos a végén.

2013. febr. 22. 13:45
 7/9 anonim válasza:
Nos, akkor úgy tűnik, nekem is gyereket kell csinálnom, hátha nagyobb eséllyel bámulnak meg a 30-as nők. :D Szóval Ti is vonzónak tartjátok ezt :P Ez igen. Való igaz, hogy én a komolyabb híve vagyok, de egy elvált 30-as nőnek lehet, hogy már nagyon hiányzik a szex (orgazmus), főleg ha korrekt és nem jár össze az ex férjjel szexelni. Ekkor lenne esély gondolom szexkapcsolatra vele. :) Jól gondolkodsz. Egyébként független attól, hogy férjezett vagy, Te izgatónak tartod a 25 éves férfiakat azért? Tehát hogy viszonyulsz, ha látsz egy Nálad fiatalabb jóképű férfit? Mit gondolsz ilyenkor?
2013. febr. 22. 13:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem igazán vonzottak soha a fiatalabb fiúk, de nem mondom, hogy nem tudnék kapásból felsorolni kettő-hármat a környezetemből, akikre azt mondom, hogy hát... esetleg... - nyilván ha nem lennék férjnél - szóba jöhetnének.

Az egyik ilyen alig múlt 20 éves, de ő is kb. úgy néz rám, mint ahogy te leírtad, hogy bámulod a korombeli nőket, a másik meg 27 éves, szóval ott nem is észrevehető a különbség annyira, de ő már egy érettebb fazon kinézetre.

Abban lehet valami, hogy egy ilyen korú elvált nő vágyhat csak szexuális téren kielégítő kapcsolatra, akkor lehet esélyed. Én tudok ilyenről a környezetemben, ahol egy negyvenes nő egy huszonéves fiúval kavart, mondjuk ő nyitott házasságban él.

2013. febr. 22. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
A szépség átok is és mindennapos küzdelem. Viselkedj természetesen és határozottan. Ha felháborít az ajánlatuk akkor még tapasztalatlan lehetsz.
2013. febr. 22. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!